Топключари

  • Топключари

    Топключари

 

Денонощен ключар Варна

TOPKLUCHARI.com е специализираното ключарско подразделение на BRAVITE.com. Намирайки се в град Варна, нашите ключари обслужват абсолютно целия регион на гр. Варна и околностите. Като една доказана компания в сферата на сигурността и заключването, наша цел е да предлагаме на клиентите си възможно най-качествено обслужване, предоставящо голяма сигурност на всеки един клиент. С цел максимална прозрачност на нашето обслужване ние публикуваме пълната си ценова листа на всички наши услуги.

Topkluchari.com Ви предлагат абсолютно всички видове ключарски услуги за района на град Варна. Всички наши ключари са регистрирани в Полицията и Регионалната занаятчийска камара в гр. Варна като правоспособни ключари и ние даваме гаранция за услугите извършени от нас. Разполагаме с ключарски ателиета в различни точки на гр. Варна и сме близо до Вас. Ключарските услуги, които извършваме са:

Дубликати на ключове – във всяко наше ателие можете да направите копие на Вашия ключ. Вижте нашата ценова листа предварително. 

Аварийно отключване – при нужда от аварийно отключване на заключен дом, автомобил, вила, офис или дори сейф, не се колебайте да се свържете с нас. Вижте и предварително цената за отключване. 

Прекодиране – прекодиране или пренареждане на ключалки и брави можете да извършите във всяко едно от нашите ключарски ателиета във Варна. Ако не искате да подменяте скъпата си брава със също толкова скъпа, то прекодирането е Вашата опция. 

Монтаж  - нашите ключари извършват професионален монтаж на заключващи механизми. Ако не знаете как да смените Вашата брава или секретен патрон – ние сме професионалистите за Вашия случай. Нашите ключари ще дойдат на място и ще извършат монтажа. 

Ремонт – имате нужда от ремонт на счупена брава или патрон? Нашите ключари ще се погрижат за Вас. Предлагаме ремонт на всякакви видове заключващи механизми. 

Подмяна на заключващ механизъм – имате касова брава, но искате да сложите секретна и не вратата Ви не пасва? Наш майстор ключар може лесно да дойде на място и да преправи вратата Ви спрямо новия заключващ механизъм, който искате да поставите.