БГ СПЕДИТОР

  • БГ СПЕДИТОР

    БГ СПЕДИТОР

    Свържете се с нас или публикувайте заявка за превоз в нашата транспортна борса и вашето запитване ще бъде препратено до нашите партньори и транспортни фирми в страната.

БГ СПЕДИТОР

БГ СПЕДИТОР

Търсите надеждна фирма за международен транспорт?

Свържете се с нас или публикувайте заявка за превоз в нашата транспортна борса и вашето запитване ще бъде препратено до нашите партньори и транспортни фирми в страната. Така в кратък срок ще получите най-изгодната оферта за международен транспорт, а чрез нашата система за проследяване на товар в реално време ще виждате нейното местоположение.

ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ ДО ВСЯКА ТОЧКА В ЕВРОПА

Ние можем да организираме превоз на вашият товар до всяка точка в Европа. Чрез нашата система за проследяване вие ще виждате в реално време къде се намира товарът Ви.

БГ СПЕДИТОР

Услуги

Доставка на коли от западна Европа

BGspeditor.com разполага със собствени единични, двойни и тройни авто платформи както и си партнираме с фирми опериращи в Италия, Испания, Германия, Англия, Холандия, Франция, Швейцария и останалите страни в Европа. Независимо от страната ние можем да Ви подсигурим бърз и сигурен транспорт на конкурентна цена. Моля попълнете формата за Заявка и ние ще се свържем с Вас.

Превоз на пътници

Редовни пътнически превози в Европа с нашите лицензирани превозвачи. Автобуси или микробуси тръгват всеки ден до различни страни в ЕС.

Превоз на тленни останки

Траурна агенция, траурни услуги за Западна Европа и транспорт на починал в чужбина

Траурни услуги за страната и чужбина. Предлагаме лицензиран транспорт на починал в страната и чужбина. Пълно съдействие във всички държави. Ние от BGspeditor.com ще останем съпричастни към мъката ви и ще ви осигурим компетентна информация, коректно отношение и качествено обслужване. За превоз на починал роднина позвънете на тел: 0899904850. Мобилен екип / реагира до час на посочен от Вас адрес/.

Превоз на домашни любимци

Защо да изберете BGspeditor.com за транспорт на домашен любимец?

Ако се нуждаете от транспорт на вашия домашен Любимец не се колебайте да ни се обадите. Превозните средства с които пътуват вашите домашни любимци са предназначени и оборудвани така че да осигурим комфорта им по време на пътуването. Ние ще ви запознаем и с дребните детайли относно това, как ще осъществим транспорта, както и какви документи са ви необходими ние ще ви окажем съдействие.

Работа в чужбина

Ако желаете да се присъедините към нашият екип или си търсите работа в чужбина моля попълнете формата по-долу и ни изпратете ваша актуална Автобиография.

В момента набираме международни шофьори с категория B + E или C + E за превоз на пътници и товари с микробус.

Работата е постоянна, с отлично заплащане и е свързана с ежеседмични пътувания до Западна Европа

Ако си търсите работа като Социален работник или Болно гледач в чужбина нашите партньори от фирма МОМТРЕЙД ООД ще ви предложат разнообразни позиции в Германия. Ето най-новото предложение за работа в Германия:

ТЪРСИМ ЖЕНИ С ДОБЪР НЕМСКИ, ЕВЕНТУАЛНО И ШОФЬОРСКА КНИЖКА, ЗА ОБГРИЖВАНЕ НА ВЪЗРАСТНИ ХОРА ОКОЛО ПАСАУ, ФРАНКФУРТ, МЮНХЕН, ХАНОВЕР, ХАМБУРГ, ГЕРМАНИЯ. ЗАПЛАТА 1000- 1200 Е / чисто месечно възнаграждение по банков път , с 8- ЧАСОВ ТРУДОВ ДОГОВОР , ПЛЮС ПЪЛНИ ЗДРАВНИ ,СОЦИАЛНИ И ПЕНСИОННИ ОСИГУРОВКИ И ЗДРАВНА ЗАСТРАХОВКА .