АБ Трейд-2020 ЕООД

 • АБ Трейд-2020 ЕООД

  АБ Трейд-2020 ЕООД

  всякакъв вид ремонти на камиони, ремаркета, всякакъв вид тежкотоварни машини, леки автомобили и лодки. Ремонти и професионална диагностика на камиони и автомобили.

 • АБ Трейд-2020 ЕООД

  АБ Трейд-2020 ЕООД

  всякакъв вид ремонти на камиони, ремаркета, всякакъв вид тежкотоварни машини, леки автомобили и лодки. Баланс на гуми и джанти, смяна на гуми, тир паркинг, гаранция за извършени ремонти.

 • АБ Трейд-2020 ЕООД

  АБ Трейд-2020 ЕООД

  Обслужване с модерна апаратура, ремонт на място на превозни средства, също така разполагаме и с мобилна група за ремонти. Диагностика и ремонт на двигатели

 

АБ Трейд-2020 ЕООД

Тир сервиз АБ Трейд-2020 ЕООД извършва всякакъв вид ремонти на камиони, ремаркета, всякакъв вид тежкотоварни машини, леки автомобили и лодки. Професионални специалисти с богат опит във всякакъв вид ремонти и професионална диагностика на камиони и автомобили.

Лепене на брезенти на транспортни ремаркета. Ремонт, монтаж-демонтаж на тежкотоварни гуми. Сервиза предлага още ремонт на ThermoKing и Carrier охладителни системи. Базата разполага с професионален сервиз, ресторант, перилни помещения, бани, охраняем паркинг за тежкотоварни автомобили и аварийна група.

Сервиза разполага с няколко доставчици на авточасти с цел бързото реагиране за ремонт на автомобил. Сервиза разполага с 5 тонен мотокар за претоварване на товари.

We speak Bulgarian, Turkish, Russian, Polska, English

Оставете на нас грижата за вашия камион. Позволявайки ви да се концентрирате върху същината на бизнеса ви, съобразени с вашите камиони и работен график. По този начин си осигурявате наистина безпроблемна собственост и експлоатация.

Сервизния център е напълно оборудван с професионална техника, която позволява на място да се извършват сложни манипулации. Разполагаме с хидравлични и винтоиви преси, професионални пневматични и електрически инструменти, заваръчна техника, кранове и различни повдигателни съоръжения, високотехнологични инструменти (фибро-оптико-скоп, лазерен термометър, стробоскоп, ...) и др.

Сервиз за камиони Видин

АБ Трейд-2020 ЕООД

Услуги

Нашата основната дейност е отремонтиране, смяна, диагностика, обслужването на автомобили, полуремаркета и пътна помощ за тях. Продажба на оригинални резервни части, монтаж на спойлери, консумативи, дюзи, доставка на аксесоари.

Карта