ТрансЛитера

  • ТрансЛитера

    ТрансЛитера

    предоставя услуги, свързани с превода и легализацията на документи от и на всички езици, както и заверка на подписа на преводача при нотариус за идващите от чужбина документи.

ТрансЛитера

За нас

„ТрансЛитера“ ЕООД предоставя услуги, свързани с превода и легализацията на документи от и на всички езици, както и заверка на подписа на преводача при нотариус за идващите от чужбина документи. Ние можем да преведем вашите лични и фирмени документи – удостоверения, справки, дипломи, юридически, счетоводни, медицински и много други документи. Работещите към агенцията преводачи са висококвалифицирани филолози с дългогодишен опит и са заклети към МВнР.

Залагаме на бързина, качество и достъпни цени. На Ваше разположение сме, за да Ви консултираме по отношение на всеки Ваш въпрос. Ние сме гъвкави и мобилни, като извършването на всеки един превод е съобразено с Вашето желание. Предлагаме експресни поръчки при превода и легализацията на Вашите документи.

Нашата работа е пряко свързана с комуникацията. В днешния глобализиран свят комуникациите са от изключителна важност и всяка една тяхна разновидност има своето място и роля в нашия живот. Имайки това предвид, ние разполагаме с всичко необходимо, което е пряко свързано с ефективното осъществяване на нашата дейност. Нашата подготовка в това отношение ни помага да отговорим на Вашите нужди в кратки срокове. 

Вярваме, че в наше лице ще откриете сигурен и надежден партньор!

Преводи и легализация на документи Благоевград

КартаТази фирма е регистрирана на следните места: