Транспортни и хамалски услуги

  • Транспортни и хамалски услуги

    Транспортни и хамалски услуги

    Ние предлагаме най-бързия, удобрен и коректен транспорт за гр. Варна, страната и чужбина!Млад и енергичен екип, който ще извърши пренасянето бързо,лесно и удобно за вас.

Транспортни и хамалски услуги

Транспортни и хамалски услуги- 15 лв. в рамките на град Варна

Ние предлагаме най-бързия, удобрен и коректен транспорт за гр. Варна, страната и чужбина!Млад и енергичен екип, който ще извърши пренасянето бързо,лесно и удобно за вас. Имате нужда от транспорт при покупка на нова стока?  Пренасяте се в ново жилище? Желаете да изхвърлите старите си мебели,техника и др.? Искате просто да трансоиртирате дадена стока? Ние сме хората които ще изпълним всичко това.

Не се чудете,а се обадете!!! Транспорта се извършва с бус Фиат Дукато с максимален обем за модела 17 кубични метра. Размери на товарното помещение дължина-4.10м. ширина-1.80м. височина-2.20м. Буса има и хладилна система за стока, която има нужда да се задържи студена при транспортирането и!!!

За град Варна-15 лв. на курс, извън града или чужбина 0.40 лв.-0.50 лв. на километър в зависимост от километрите, тази цена се заплаща в двете посоки. Ако желаете да разберете каква ще е цената за вашата дестинация,обадете се на посочения телефонен номер! При нужда се осигурява и хамалска дейност, цената за един човек е в зависимост от броя на уредите или стоката, при сваляне и качване зависимост от етажа и дали има асансьор даденото жилище или помещение!

За повече информация и отговори на вашите въпроси се обадете на посочения телефонен номер за връзка!

Карта