Триумф Консулт ЕООД

  •  Триумф Консулт ЕООД

    Триумф Консулт ЕООД

    Осигуряваме пълен портфейл от услуги за жилищни и административни сгради като професионален домоуправител и касиер, почистване, озеленяване, снегопочистване, контрол на достъп, извършване на ремонтни дейности и др....

 

Триумф Консулт ЕООД - гр.София

„ТРИУМФ КОНСУЛТ” ЕООД е фирма със 8 годишен опит на пазара за услуги, свързани с недвижими имоти.От 2009 г. дружеството е тясно специализиранo в управление, стопанисване и поддръжка на: етажна собственост, жилищни и офис сгради, комплекси от затворен тип и частни имоти.

Осигуряваме пълен портфейл от услуги, от закупуване на имота и намиране на наематели до ежедневна поддръжка и стопанисване на обекта, за тези, които не желаят или нямат възможност да управляват пряко своята собственост. За жилищни и административни сгради предлагаме също домоуправителство, касиерство, почистване, озеленяване, снегопочистване, контрол на достъп, извършване на ремонтни дейности и др.

Дружеството разполага и с отделно звено, занимаващо се изцяло със сделки с недвижими имоти – покупки, продажби и наеми с български и чуждестранни инвеститори.

Екипът ни от подготвени специалисти, с опит в сферата на недвижимите имоти, ще ви накара да почувствате сигурност, поверявайки имота си в наши ръце.

Вашият комфорт е наше задъжение!

 

Агенция за недвижими имоти Орбита

Агенция за недвижими имоти Орбита - Софияе динамично развиваща се компания в областта на консултантските услуги, която предлага на своите клиенти пълен обем консултации, управление,

Карта