Трон 67 ЕООД ( Visit Website )

Трон 67 ЕООД

ТРОН 67 ЕООД Е ЕДНА ОТ ВОДЕЩИТЕ ФИРМИ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ХИДРАВЛИЧНИ ВЕРТИКАЛНИ И ХОРЕЗОНТАЛНИ ПРЕСИ ЗА МЕКИ ОТПАДАЦИ...

Презентация

Трон 67 ЕООД

ТРОН 67 ЕООД Е ЕДНА ОТ ВОДЕЩИТЕ ФИРМИ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ХИДРАВЛИЧНИ ВЕРТИКАЛНИ И ХОРИЗОНТАЛНИ ПРЕСИ ЗА МЕКИ ОТПАДЪЦИ. HDPE. LDPE. PP. PET. ВЪЛНА. ПАРЦАЛИ. БИЛКИ. ХАРТИЯ. ЛАМАРИНЕНИ ИЗРЕЗКИ. ВАРЕЛИ ОТ ГОРИВА И МАСЛА. ТЕНЕКИИ ОТ СИРЕНЕ. КЕНТЧИТА ОТ БЕЗАЛКОХОЛНО. БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И ЦЕНА В БЪЛГАРИЯ. НАШИ КЛИЕНТИ. ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА КОЗЛОДУЙ. ПИРИН ПЛАСТ Г.ДЕЛЧЕВ. ПАЗАРИ ИЛИЯНЦИ И ОКОЛО 60% ОТ ФИРМИТЕ ЗАНИМАВАЩИ СЕ СЪС МЕТАЛЕН СКАП.

ФИРМАТА ПРИТЕЖАВА ГОЛЯМ НАБОР ОТ МЕТАЛО ОБРАБОТВАЩИ МАШИНИ. СТРУГОВЕ, ФРЕЗИ, ШЛАЙФ МАШИНИ. РЕЦИКЛИРА МЕ И МЕТАЛО ОБРАБОТВАЩИ МАШИНИ. ПРОИЗВЕЖДА МЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ РЕЗЕРВНИТЕ ЧАСТИ.(ЗЪБНИ РЕЙКИ. ВАЛ ЗЪБНО КОЛЕЛО.ВИНТОВЕ). ФИРМАТА ПРОИЗВЕЖДА МЕЛНИЦИ ЗА HDPE. LDPE. PP. ПЕРАЛНИ МАШИНИ ВИБРО СИТА СУШИЛНИ ШНЕКОВИ ТРАНСПОРТЬОРИ. CNC МАШИНИ ЗА РАЗКРОЙ НА ДУНАПРЕН, ВАКУМИРАЩИ ПРЕСИ ЗА МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВКИ. ОСНОВНАТА НИ ЦЕЛ Е ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА И СВИВАНЕ ОБЕМА НА ОТПАДЪКА И НЕГОВОТО РЕЦИКЛИРАНЕ. ТВЪРДИМ,ЧЕ СМЕ КОНКУРЕНТНИ НА ЕВРОПЕЙСКОТО КАЧЕСТВО И КИТАЙСКИ ТЕ ЦЕНИ.

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Трон 67 ЕООД - Асеновград

Трон 67 ЕООД - Асеновград

0888 222 392

N/A
Хидравлика

 

Трон 67 ЕООД