B Clean

 • B Clean

  B Clean

  Ние сме екип от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на почистването. Нашето желание е да подсигурим на нашите клиенти високо и надеждно почистване.

 

Почистване на дивани София

Вие търсите фирма за професионално и качествено почистване?

На вашите услуги е фирмата - B Clean.

Ние сме екип от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на почистването. Нашето желание е да подсигурим на нашите клиенти високо и надеждно почистване. Работата е прецизна, акуратна и в съответните уговорени срокове.

Разнообразната дейност, която осъществява екипът, гарантира качественото изпълнение на всяка задача.

Повечеот 10 години работим в сферата на почистването, което включва:

Основната цел в работата на „Би Клийн“ е едно сравнително високо отношение към нашите клиенти.

Редом с професионалните си служители идват и професионалните Италиански препарати, с които нашата фирма работи безупречно, както и резултатите винаги са безупречни.

При нас Вие ще намерите най-добрите решения за вашите проблеми в отношение на професионално почистване.

Нашия екип е подготвен 24 часа в денонощието да помогне с извършване на всякаква дейност в сферата на почистването, в района на София и околията на София.

B Clean
 • Основно почистване на домове, офиси, къщи

Еднократното почистване на вашия дом или офис се нарича основно почистване. Това е когато с подходящи препарати и професионална техника, служителите ни с дълготраен опит почистват всяко едно кътче на вашия дом. Без значение дали е къща или апартамент, в София или околностите на София, нашия добре обучен екип ще бъде непрекъснато на разположение за вас.

Това което правим по време на основното почистване е:

Започва се с почистване на дограма, щори (всякакви видове), стъкла;

След това се забърсва всякаква прах от мебели външно и вътрешно(по желание на клиента), врати и каси, контакти, осветителни тела, радиатори;

След това изчистване на кухненски шкафове (вътрешно и външно);

Междувременно се почистват всички гардероби;

Следва прахосмучене;

Измиване на санитарни възли, като бани, мокри помещения и др. ( в тях се включва всичко налично в банята);

Преди края биват измити терасите(машинно);

И накрая измиваме на твърда подова настилка, машинно и ръчно.

Цените се определят от предварителен оглед.

 • Абонаментно почистване на домове и офиси

За да поддържате вашата къща, апартамент или офис чист, използвайте професионалните услуги за абонаментно почистване на фирма Би Клийн. Услугата започва с еднократно основно почистване, след което осигуряваме ежедневно, ежеседмично или по договаряне за посещаемостта на почистването. Гарантираме високо качество на извършване от нас дейности, конфиденциалност и опазване наимущество.

Абонаментните услуги, които предлагаме включват:

Избърсване на прах от повърхности;

Почистване на кухненски шкафове (отвън);

Почистване на кухненски плот, мивка, чинии;

Изхвърляне на кошовете за боклук;

Измиване на санитарни помещения(тоалетна, мивка, огледала, под);

Измиване на твърда подова настилка;

При сключване на абонаментен договор, фирма Sunshine предлага измиване на стъклата Ви три пъти годишно, напълно безплатно.

Цената се определя от предварителен оглед.

 •  Почистване на Подове

Почистването на подове бива няколко вида. Нека започнем с почистването на меката настилка. Тя бива мокети и килими, стелки и всякакви други текстилни тъкани и нетъкани подови настилки. Редовното почистване на меки подови настилки е нужно защото настилките действат като магнит за замърсители, включително домашен прах, уличен прах и други дребни частици, внесени от вън.. Всичкото това се извършва от Италиански професионални почистващи препарати, както и професионални машини за тези действия. Почистването се извършва на етапи, които зависят от вида на подовата настилка. Еднодискова машина втрива препарат в настилката и посредством натиска се извършва почистване в дълбочина. На втори етап с мощна водосмукачка мокетът се подсушава. Задължително е всички петна да бъдат отстранени. Почистването на меки подови настилки не само поддържа добрият им външен вид, но и удължава живота им. Предлагаме както мокро изпиране така и сухо. Нова иновация е сухото пране. То се извършва също посредством няколко стъпки. Първо се нанася препарата върху съответната подова настилка, след това се разтрива със специлна машина за това и накрая се събира всичко със прахосмукачка.

Следва почистване на твърдата настилка. Въпреки честото й поддържане тя трябва да бъде измита професионално, понеже колкото и да бъде чистена във фугите се задържат прахови частици, които трудно се премахват и с течение на времето се задържат и образуват наслагвания. С еднодисковата машина тези замърсявания биват премахнати, както и с подходящите препарати. Работата с еднодискова машина е трудоемка, но нашата фирма е подготвена за такива препятствия и е готова да срещне всякакви затруднения.

 • Почистване на прозорци

Прозорците са едно от нещата които най-често се замърсява в един дом. В много случай е трудно да бъдат измити перфектно, затова може да се доверите на „Би Клийн“, ние ще осигурим възможно най-доброто почистване на прозорци, но не само на прозорците, а и на дограма, щори и комарници.

Качественото почистване се случва бавно, всеки който е почиствал прозорци знае, че е трудоемко и изисква време. Ние разполагаме с това време.

При запитване ще получите веднага безплатна оферта от „Би Клийн“ на телефон 0893481617, на разумна и достъпна цена!

 • Почистване на баня

Баните, в които често се помещава и тоалетната са идеалната среда за развитие на микроби, гъбички и плесени. Тяхното пълно премахване със стандартни домашни методи и средства е невъзможно, ето защо е добре да потърсите професионална фирма Би Клийн за почистване на баня.

Банята е възможно най-мръсното омокряно помещение в едно жилище, независимо колко често тя бива чистена, винаги има едни акарии който не могат да бъдат почистени без професионални препарати и професионална ръка. Непрекъснатото използване на банята, като задържане на пара в помещението предизвиква образуване на мухъл, неприятни миризми и грозни тъмни петна дали ще е по повърхността на фаянса или във невъзможните за почистване фуги. Също местата на който се събира натрупана мърсотия са зад мивката, тоалетната чиния, места на който ние като професионалисти обръщаме сериозно внимание.

В банята почистването става на етапи, зависимост от банята. Като начало се определя местата със най-голяма замърсеност, подбират се подходящите антибактериални препарати и се започва от вертикалния фаянс. Междувременно измиването на вертикалния фаянс се почистват и фугите. Следва душ кабина, различни вани, тоалетни чинии, мивки, шкафове и накрая под, който се измива и се водата с препарата се събира с мощна водосмукачка.

 • Пране на мека мебел

Пране на канапета, дивани, фотьойли (холна гарнитура) и различни видове столове.

Искате дивана в хола да е чист и вечер да отпочивате с удоволствие на него, четейки интересна книга. Би Клийн е фирма, която може да се погрижи за вашето удобство и спокойствие. Ние ще се заемем с изпирането на вашите меки мебели, докато Вие си вършите вашата работа. Изпирането на дивани, фотьойли се извършва през няколко стъпки. Първата стъпка е да бъде намокрен самия плат с смес между специален препарат и вода, следва разтриване на плата и нанасяне на втори препарат, ако е необходимо, и накрая по метода на екстракция водата и препаратите се издърпват с екстракторна машина.

Цената на пране започва от 2,50 лв на стол тип номер 1, чиято седалка е единствено тапицирена. При този вид стол се изпира седалката и се забърсва със специален микрофибър дървените или съответно материала, от който е направен стола, крачета и облегалки

Следващ по цена е стол тип номер 2, който има плат не само на седалката, а и на облегалката, съответно 3,50лв. Процедурата на почистване е същата. Изпиране на меките части на стола и забърсване на твърдите.

След това наред са големите въртящи столове на колелца който са тип номер 3, тяхната цена е 5лв. на бройка. Зависи дали е плат или кожен стол, почистването е различно. При тези със плат е на метода на екстракция а при кожените с два специални препарат се почистват. В тази цена влизат и табуретките.

За изпиране на фотьойли цената е 10 лв. на брой. Тези меки мебели се почистват по гореспоменатия начин и е необходимо известно време да бъдат на място, което е топло или ветровито, за да могат да се изсушат, тъй като метода на екстракцията издърпва водата, обаче както всеки плат остава влажен, е необходимо да се изсуши.

При пране на канапета и всякакви по големини и модели диванчета, цената на пране е 6 лв. на седящо място.

Изпирането на всякакви видове матраци, еднолицеви и двулицеви, съответно цената им е 15 лв. и 30лв. от двете страни и подарък при желание на клиента забърсване на креватната рамка. 

Изпирането на всички видове мека мебел се извършва с антиалергични, професионални и биологични продукти. Вашите деца и животни ще бъдат още по щастливи след нашето посещение.

 • Професионално почистване на гаражи, халета, подземни паркинги, складове

Мястото в една жилищна сграда, което е най-замърсено от коли непрекъснато излизащи и влизащи. Ние сме фирма която може да поеме почистването на това помещение. Какво правим като ни поискат такава услуга? Първоначално целия под се прахосмукира с мощна прахосмукачка, веднага след нея минава еднодискова машина или автомат за почистване на под, която завърта с четки твърдия каменен под и пуска смес от вода и препарат. Зависи от това дали е еднодискова машина или автомат се събира водата след нея. Вече по желание на клиента и при наличие на ролкови врати или подобни врати, се изчистват с подходящите антибактериални препарати.

 • Професионално почистване на кухня, кухненски мебели и електроуреди.

Почистването на кухнята е едно от най-трудоемките и продължителни неща на днешното домакинство. То бива замърсено, най-вече от мазнини от готвене, пушене и тн. , което прави съответното почистване трудно и дълго. Това нещо не представлява трудност за нашия екип от служители, който са готови да направят вашата кухня, да заблести като нова. Тъй като всяка кухня е идентична сама по себе си, се почиства индивидуално по строго определен начин. Като се има предвид, материала на изработка на шкафовете, дали ще бъде гланцирана или матова или някакъв вид дърво, ние сме подготвени във всички моменти да бъде разрешен проблема със замърсяването на съответния шкаф или етажерка.

Другото нещо което бива замърсено са електроуредите, като различни видове печки, хладилници, абсорбатори. Ние обръщаме особено внимание на тях, вземаме под внимание печките със големи замърсявания, със специалните си препарати и технически умения.

Почистването на всички печки, хладилници, абсорбатори и шкафове се извършва чрез обезмасляване. Всяко едно почистване се договаря как и кое по време на предварителния преглед.

 • Почистване с водоструйка на пясъчник, гранит, мрамор, каменни изделия (кашпи) и бетон

При по влажни места като Драгалевци, Симеоново, Бояна и други местоположения които са по склонове на планина, камъка много бързо плесенясва и добива зелен цвят. За това вие трябва да изберете нас, защото ще се справим с този проблем без никакъв проблем с правилните препарати и добра, професионална водоструйка, можем да угрижим всички ваши каменни изделия и да върнем стария им вид. Нашия стриктен екип ще извърши вашите желания в крайно време и задоволително качество.

B Clean

Цени

Измиване на прозорци и дограми-едностранно  1.50лв/м2 до 3м
2.00лв/м2 Вишка, скеле, алпинист
почистване на щори-едностранно 1.50лв/м2
машинно почистване на твърди подови настилки 1.50лв/м2
ръчно почистване на твърди подови настилки  1.30лв/м2
машинно почистване на меки подови настилки 1.50лв/м2
прахосмукиране 0.40лв/м2
пране на дивани-за място 6лв/бр.
пране на фотьойли 10лв/бр.
столове вид 3 5лв/бр.
столове вид 2 3.50лв/бр.
столове вид 1 2.50лв/бр.
измиване на Бани 50-70лв
основно почистване на дом, офис  3.00-5.50 лв/м2
пране на матрак двустранно  160/200-30лв.
тоалетна чиния 5-10лв.
вана, душ кабини, джакузи 20-30лв.
печка-вътрешно почистване 20-30лв.
Транспортна такса 10 лв.
минимална поръчка  45лв
   
Всички цени подлежът на допълнително договаряне  
абонаментно почистване
м2 4 пъти месечно 9 пъти месечно
>70м2 140 лв. 200 лв.
>100м2 200 лв. 350 лв.
>150м2 300 лв. 450 лв.
>200м2 350 лв. 550 лв.
Всички цени подлежат на допълнително договаряне

 

Карта