Универсал НВГ ООД ( Visit Website )

Селскостопанска техника Универсал НВГ ООД Универсал НВГ ООД
Универсал НВГ ООД

От 2003г. Универсал НВГ е дистрибутор на Рапид КБ ООД - вносител за България на фирмите: CLAAS и AMAZONE – лидери в производството на земеделска техника на европейския пазар. От 2007-а година сме представители за България на немските GPS системи и навигации за селското стопанство Müller Elektronik...

Презентация

Универсал НВГ ООД Универсал НВГ ООД Универсал НВГ ООД Универсал НВГ ООД Универсал НВГ ООД

Универсал НВГ ООД

Универсал НВГ ООД

Универсал-НВГ ООД е създадена през 1990г.
В търговията със селскостопански машини фирмата стартира през 1994г.


От 2003г. Универсал НВГ е дистрибутор на Рапид КБ ООД - вносител за България на фирмите: CLAAS и AMAZONE – лидери в производството на земеделска техника на европейския пазар. От 2007-а година сме представители за България на немските GPS системи и навигации за селското стопанство Müller Elektronik .

За нуждите на зърнопроизводителите внасяме и широка гама от ремаркета на немската фирма CONOW. От 2009 г. фирмата е вносител за България на Световния лидер в производството на дюзи за пръскачки - немската фирма LECHLER. Универсал -НВГ също така е вносител на американската компания, производител на уреди за почвен и растителен анализ - Spectrum Technologies.

Разполагаме с голяма складова база и сервизни помещения на територията на гр. Долна Оряховица. Поддържаме богата наличност от резервни части и консумативи на предлаганата от нас техника. Универсал-НВГ ООД извършва ремонтни услуги на зърнокомбайни и трактори CLAAS. На ваше разположетие е и съвременно оборудван мобилен сервиз.

Предлагаме също и обучение за работа с техниката закупена от нас. Сътрудничим на нашите клиенти за преференциално кредитиране от водещите банки в България.

Предлагаме разработване на проекти по европейските програми за финансиране. Фирмата ни държи на коректно и честно отношение към своите клиенти.

Благодарение на широката си гама от клиенти Универсал-НВГ ООД непрекъснато разширява своя дял на пазара на земеделска техника.

 

Универсал НВГ ООД

Сервиз

Универсал НВГ разполага с лицензиран сервиз за Claas.

 

В базата в гр.Долна Оряховица извършваме обслужваща и сервизна дейност на трактори и комбайни Claas. Разполагаме със специализиран софтуер, професионална техника и отлично обучен сервизен екип от специалисти.

В магазинът ни за резервни части и консумативи, можете да закупит еили поръчате за доставк апо куриер на всички видове резервни части, филтри, масла и др. консумативи за Claas и др. видове селскостопанска техника.

 

Универсал НВГ ООД

Части

В магазина на Универсал НВГ в гр.Долна Оряховица се поддържа богата складова наличност с резервни части за Claas, а също и за друга западна, руска, турска и българска техника.

Сервизните работници на Универсал НВГ са винаги в готовност да ви помогнат при проблеми на вашата селскостопанска техника - 365 дни в годината, 24 часа в денонощието !

Фирмата разполага с висококвалифициран екип от професионални сервизни работници, които ще тестват вашата машина със специализиран лицензионен софтуер на Claas - покриващ всички модели селскостопански машини на марката.

 

Карта

 

Универсал НВГ ООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Универсал НВГ ООД - Долна Оряховица

Универсал НВГ ООД - Долна Оряховица

0887 413 014 / 0887 410 008

Долна Оряховица, ул.Сергей

                         Румянцев 24

Универсал НВГ ООД

Универсал НВГ ООД

 

Универсал НВГ ООД