Валекс Груп-2 ЕООД ( Visit Website )

Валекс Груп-2 ЕООД

Дървесината е била важен конструктивен материал още от времето, когато хората са започнали да си строят подслони...

Презентация

Валекс Груп-2 ЕООД

Дървесината е била важен конструктивен материал още от времето, когато хората са започнали да си строят подслони. Дървеният материал е използван векове наред за различни цели най-често като гориво, но и като материал за изработване на мебели, лодки, сгради, кораби, инструменти, оръжия и др.

 

Фирма Валекс Груп-2 ЕООД е създадена през 19** г. като основната и дейност е производство и продажба на дървен материал от подбрана високо качествена иглолистна дървесина във вид на фасонирани: греди, дъски, ламперия, дюшеме, челни дъски, первази, летви, сухи талпи

 

 

 

 

Дървения материал, може да бъде сух или суров, като е селектиран в две основни категории: 1-во качество и 2-ро качество.

 

Ние имаме дълготрайни контакти със специализирани производители от цялата страна. Нашият професионален опит в областта на иглолистната дървесина е да Ви дадем бърза и професионална консултация за избора на дървесина от която имате в конкретната ситуация за вашите нужди.

 

Ако искате да живеете дълго в хармония с природата, да усетите нейната топлота и естественост, направете своя дом уютен и красив с масивните дървени материали без компромис в качеството, произведени от Валекс Груп-2 ЕООД, гр. Разлог.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Валекс Груп-2 ЕООД - Разлог

Валекс Груп-2 ЕООД - Разлог

0888 222 392

N/A
Дървен материал

 

Валекс Груп-2 ЕООД