Валмобил ООД ( Visit Website )

Валмобил ООД

е специализирана борса на италиански мебели, производство на Industrie Valentini S.P.A, чийто изключителен представител за България сме. Дейността на фирмата през последните десет години се развива в сферата на офис, битовото и хотелското обзавеждане тип apartment house, като това ни отреди място сред водещите мебелни компании в страната...

Презентация

Валмобил ООД

Валмобил ООД е специализирана борса на италиански мебели, производство на Industrie Valentini S.P.A, чийто изключителен представител за България сме.

 

Дейността на фирмата през последните десет години се развива в сферата на офис, битовото и хотелското обзавеждане тип apartment house, като това ни отреди място сред водещите мебелни компании в страната.

 

В качеството си на едрови търговец фирмата разполага с обширен склад в гр.София, кв.Бенковски, ул.Перяновец 11 и подържа богата гама от спални комплекти, гардероби, легла, скринове, нощни шкафчета , шкафове за обувки, обзавеждане за детската стая, библиотеки, маси и столове.

 

Това дава свобода за гъвкави интериорни решения, както и за бързина на изпълнението към клиентите. Разнообразието от офис комплекти, отделни бюра, контейнери, шкафове, етажерки, библиотеки и столове, дава по-ясна представа за съвременния и динамичен офис.

 

Предлаганите мебели са от средно-висок ценови клас, достъпен до масовия клиент. За бързина на доставките до всяка точка на страната разполагаме със собствен автомобилен парк. Качественият и надежден монтаж на мебелите, който фирмата предлага допринася за спокойствието и уютът във Вашият дом.

 

Търговската отстъпка, която предлагаме на едровите ни клиенти гарантира отлична печалба за магазините и в същото време изгодна клиентска цена.

Ще се радваме, ако бъдем полезни със съвет за Вашето обзавеждане или влезем в листата на партньорите Ви.

Стаи

     
     
     
     
     
     

 

Спални

     
     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Валмобил ООД - гр.София

Валмобил ООД - гр.София

0889 588 525 / 0889 585 013

Мебели