Ваня 2004 ЕООД

  • Ваня 2004 ЕООД

    Ваня 2004 ЕООД

    Марката Вани Снакс е наложена за пшеничени пръчици, които се предлагат в различни разновидности.

 

Ваня 2004 ЕООД

Фирма „Ваня-2004” ЕООД – България, гр. Сливен е създадена през 2004г. Приоритетно насочва дейността си  в сферата на хранително- вкусовата промишленост и по-точно в производството на пшенични пръчици, като вече 8 години   успешно реализира своята продукция на българския пазар. През 2004г. пуска на пазара продукти под марката „Вани Снакс”, които получават за кратко време широка популярност и се продават в цялата страна.  Фирмата  произвежда  над  двадесет и пет различни асортимента, а опаковките на продуктите са обект на промишлен дизайн.

Интересът на фирмата излиза и извън границите на Република България, като за тази цел марката “Вани Снакс” има капацитет да произвежда както собствени, така и продукти на ишлеме за други големи компании.

В резултат на дългогодишно търсене са създадени хранителни продукти с много добри  вкусови качества, предлагани в оригинални, запомнящи се опаковки под наименование, предизвикващо у потребителя наложени вкусови и естетически възприятия.  Фирма „Ваня-2004”ЕООД, е български производител със утвърдена система по качество НАССР. В нея работи квалифициран персонал, с висок професионализъм, гаранция за доброто качество на произвежданите продукти.

Марката „Вани Снакс” е наложена за пшенични пръчици, които се предлагат в различни разновидности: „Натурално , с вкус на масло”, „Паприка”, „Бекон”, „Фъстък” и ”Пица”,предлагат се пшенични пръчици с награди и атрактивни изненади за по-малките почитатели на марката,като изрично предварително се проследява техния произход и безопасност за малките клиенти Всеки тип играчка има своето досие и е изследвана в лаборатории, за да бъдат малките потребители максимално защитени..  Асортиментът на пшеничните пръчици сполучливо се допълва от последните пуснати на пазара продукти  в луксозна опаковка от метализирано фолио , задоволяващ и най-взискателните клиенти.

Стремежът на фирмата е да въвежда иновационни технологии на производство, да създава нови и разнообразни продукти на достъпни цени, с които да поддържа  постоянен интерес у потребителя.

Производство

Самото производство на продуктите с марката „Вани Снакс”,фирмата е доверила на предварително обучен и високо квалифициран персонал.За овкусяването на продуктите си фирмата се доверява на фирми, доказали се във времето, с дългогодишна практика в областта,чиито усилия са насочени главно към извличането на здравословното и полезното в подправките,така че потребителите да могат да консумират ароматни и вкусни пшенични пръчици..

В основата на самите продукти се залага на натурални подправки,с по-малко сол,по-малко мазнини, без алергени и без изкуствени добавки.Солта е важна вкусова характеристика , а намаляването й в подправката се отразява негативно върху удоволствието от вкуса на потребителя, за това фирмата осигурява по-добро вкусово решение,като намалява съдържанието на натриевите продукти и ги заменя с калиеви(калиев хлорид).С това се запазва вкуса на продукта,като същевременно се намалява съдържанието на сол.Мазнините също за важна хранителна съставка за продуктите и също играят важна роля в добиването на характерният и желан вкус.

Затова фирма „Ваня-2004” е заменила наситените животински мазнини с палмов олиен в грижа за здравето на потребителя. „Вани Снакс” са едни от малкото продукти, в съдържанието, на които на се използват консерванти и изкуствени оцветители.        Производството на продуктите се извършва на няколко етапа:      Първо се смесва пшеничната грис в миксера с минерализирана вода. След което сместа постъпва в екструдера, който при висока температура изпуква пшеничната грис и е важно да се  обърне специално внимание на това,че продуктът не се пържи.

Готовите пшенични пръчици се изстрелват, чрез въздушен поток в овкусителя, а въздухът идва от компресор с вграден микрофилтър - изключителна технология, която гарантира чистотата на въздушния поток.  За да се достигне до максимално добро качество се добавя и двойно вакуумно изпарена сол. Следва да се овкусят пшеничните пръчици ,което се извършва с разнообразните натурални подправки. .Те се впръскват, чрез специален дозатор върху пшеничните пръчици и от там вече готовият продукт преминава към автоматично пакетиране. Пакетирането се извършва посредством високо технологични машини, пригодени за максималното улесняване на работния процес.Така вече продуктите са готови за своята реализация на пазара. Реализацията на пазара се извършва чрез собствен транспорт.

ПродуктиТази фирма е регистрирана на следните места: