Ветеринарна клиника Вера Вет

  • Ветеринарна клиника Вера Вет

    Ветеринарна клиника Вера Вет

 

Ветеринарна клиника Вера Вет

Ветеринарна клиника Вера Вет Благоевград отваря врати през юли 2014г. на ул. Александър Стамболийски 56 (от към страната на Първо студентско общежитие на Американски Университет, до пицария PREGO ). Ние сме една от малкото friendly клиники.

Разполагаме със специално обучен екип, модерно оборудване, манипулационни, хирургия, пост операционна и лабораторна залакучешки и котешки стационар, приемна и зоомагазина част, където можете да намерите всичко необходимо за вашия домашен любимец.

Това е нашето хоби и даваме всичко от себе си за да осигурим най-добрата грижа за вашите любимци и наши пациенти с подчертано приятелско отношение към тях .

Вложили сме много любов и старание, за да осигурим възможно най-предразполагащата атмосфера, в която вие и вашите четириноги приятели да се чувствате спокойни и в сигурни ръце. Целта ни е да ви помогнем в отглеждането на здрави и щастливи животни!

Ние разбираме специалното място, което вашите любимци заемат в живота на семейството ви и сме мотивирани от искреното желание да се превърнем във ваши верни партньори в грижата за тяхното здраве.

Имаме специално отношение към безстопанствените четириноги и работим за тях на преференциални цени .

Ветеринарни клиники Благоевград