24/7 Пътна помощ СОФИЯ от 20 лв

 • 24/7 Пътна помощ СОФИЯ от 20 лв

  24/7 Пътна помощ

  Превоз на всякакъв вид автомобили, джипове, бусове, ванове, мотоциклети, и специална техника. Гарантираме Ви, бързо отзоваване, сигурност на пътя, конкурентни цени, отговорност и лоялност.

24/7 Пътна помощ СОФИЯ от 20 лв

За нас

Предлагаме на своите клиенти, денонощна помощ на пътя в цялата страна и чужбина.

Превоз на всякакъв вид автомобили, джипове, бусове, ванове, мотоциклети, и специална техника. Гарантираме Ви, бързо отзоваване, сигурност на пътя, конкурентни цени, отговорност и лоялонст.

Може да разчитате на нашият професионален екип по всяко време на денонощието, за да бъдете спокойни за вас и вашия автомобил.

Услуги:

 • Превоз на автомобили:

 • Превоз на повредени и катастрофирали МПС-та.Превоз на пътници от повредени автомобили. Превоз до КАТ.

 • Смяна на гума на място:

 • Смяна на гума на клиентския автомобил на посочен от Вас адрес.Екипът ни ще си свърши работата бързо и качествено!

 • Подаване на ток.

 • Автомобилът Ви не пали, а акумулаторът е изтощен? Ние сме на среща.Ще Ви подадем ток, където и да сте.

 • Съдействие в Кат

 • Превоз до КАТ, както и пълно съдействие при регистрация на автомобила.

 • Доставка на гориво.

 • Ако закъсате за гориво, а бързате - обадете ни се и ние ще доставим гориво за вашия автомобил.

 • Охраняем паркинг.

24/7 Пътна помощ СОФИЯ от 20 лв

Паркинг

Разполагаме с охраняем паркинг, където може да оставите автомобила си да пренощува на сигурно място.

Вие търсите надеждна компания за денонощна пътна помощ в страната, която ще се погрижи за всичките ви проблеми, свързани с автомобила ви при пътуване. Ние ви предлагаме индивидуални решения за всякакъв вид превоз на автомобили, джипове, микробуси в страната. . Въз основа на принципа на доставка на моторно превозно средство „от врата до врата“. За постигане на нашите високи стандарти, ние използваме много динамичен, гъвкав и надежден подход. По този начин, ние ще Ви осигурим безпогрешни решения чрез всички видове транспорт, които ще надхвърлят вашите очаквания.

Какво предоставя нашата компания

Ние гарантираме ефективен и безупречен процес на репатриране и транспорт на моторни превозни средства. Когато става въпрос за изключителен транспорт, ние имаме доказан опит и успешни резултати. Затова ние сме вашият перфектен партньор за превоз и репатриране на всички ваши превозни средства и техника. Всяка ваша поръчка ще бъде обсъдена и прегледана от ваша гледна точка. Ако имате някакви въпроси относно това, което можем да ви предоставим като транспортна компания, моля свържете се с нас. Нашият екип с удоволствие ще говори с вас и ще работи с вас за създаване на подходящо транспортно решение. Ако искате да знаете повече подробности за нашата компания, моля посетете страницата ни във Facebook. Там ще намерите, един коректен доставчик за пътна помощ.

Пристигаме до 15 минути при Вас – Бързина – Точност – Коректност

Предлагаме пакет от различни услуги с гарантирано качество. Фирмата предлага съвкупност от разнообразни услуги, с гарантирано качество за репатриране на автомобили. Някои от компаниите за пътна помощ, разполагат със специализиран автосервиз, за ремонт на автомобили и микробуси. Специализираните услуги за превоз които предлагаме, са от първостепенно ниво. В нашата компания работят квалифицирани специалисти, които имат професионална компетентност. Благодарение на коректното отношение и високият професионализъм на нашите служители, клиентите остават доволни. Служителите на компанията за репатриране, винаги ще намерят най-доброто решение за репатрирането на вашият автомобил. Ако не можем да ви окажем нужното съдействие за момента, ние ще Ви изпратим нашите партньори от денонощна пътна помощ.