Via Guard ЕООД

 • Via Guard ЕООД

  Via Guard ЕООД

  Имаме удоволствието да ви представим нашата фирма VIA GUARD ЕООД, която предлага на вас – нашите бъдещи клиенти най-съвременните методи в охранителния сектор. Основополагащият елемент в нашата бизнес-стратегия е мониторинга и видео наблюдението...

 • Via Guard ЕООД

  Via Guard ЕООД

  Имаме удоволствието да ви представим нашата фирма VIA GUARD ЕООД, която предлага на вас – нашите бъдещи клиенти най-съвременните методи в охранителния сектор. Основополагащият елемент в нашата бизнес-стратегия е мониторинга и видео наблюдението...

 • Via Guard ЕООД

  Via Guard ЕООД

  Имаме удоволствието да ви представим нашата фирма VIA GUARD ЕООД, която предлага на вас – нашите бъдещи клиенти най-съвременните методи в охранителния сектор. Основополагащият елемент в нашата бизнес-стратегия е мониторинга и видео наблюдението...

Via Guard ЕООД

Via Guard ЕООД

Имаме удоволствието да ви представим нашата фирма VIA GUARD ЕООД, която предлага на вас – нашите бъдещи клиенти най-съвременните методи в охранителния сектор.

Основополагащият елемент в нашата бизнес-стратегия е мониторинга и видео наблюдението. Базисните цели и задачи, които си поставяме са предоставянето на една уникална за България услуга, съчетана с традиционните практики на класическата фирма за охрана.

Използваните от нас технологии отразяват последните достижения на водещите в сегмента производители (повечето лидери в съответната област) и позволяват проектирането и изграждането на комбинирани системи за сигурност от различен мащаб и качество строго съобразени според специфичните изисквания на всеки конкретен клиент.

Стремежът ни е да представим най-качествените и авангардни технически решения за видео-наблюдение, мониторингова охрана, но съобразени с реалностите на българския пазар в условията на криза. С доказан професионален екип ние даваме работещи и ефективни възможности и решения за вашата сигурност независимо от структурата на потенциалния обект или сложността на конкретното изпълнение.

Ние работим 24/7 за вашето спокойствие и сигурност.

Via Guard ЕООД

Мониторинг

Мониторинг-центъра представлява място в което има изградена система за наблюдение, чрез която нашите оператори получават данни от различни източници (алармени системи, камери, пожароизвестителни системи и др.) при което адекватно се тълкуват и вземат правилни ответни действия, като изпращане на мобилен авто патрул, видео проверка, уведомяване на отговорник и т.н. Проследява ответното действие и приключва инцидента, уведомява всички засегнати страни.

Нашите мониторинг центрове играят съществена роля във веригата на сигурността при цялостната защита на жилища, офиси, търговски обекти или производствени помещения. Центровете непрекъснато наблюдават дистанционно цялостната работа на изградените системи за сигурност и практически гарантират, че при получаване на сигнал за събитие нашият център ще извърши в максимално кратък срок (по-малко от 10 секунди) взаимно съгласувани с клиента процедури и ще предприеме ответни действия спрямо охранявания обект.

Като неделима част от услугата, ние от „ВИА ГАРД“ ЕООД осигуряваме съпътстващата техническа консултация, сервиз, задължително обучение на клиента и/или персонал на клиента, както и всякакъв вид комплексни решения по специфично задание. Разбира се ние осъзнаваме, че единствената гаранция за качеството на предлаганите от нас услуги, това е признанието от Вас – нашите клиенти.

В този аспект ние предлагаме и максимална гъвкавост при конфигуриране на конкретните системи за мониторинг. Било то според спецификата на конкретна сграда, офис, апартамент и т.н., както и възможност за интеграция на съществуващи алармени системи, видео-контрол, контрол на достъп, системи за периметрова охрана и други видове надеждни и ефективни решения.

Ние залагаме на последно поколение интелигентни цифрови системи, които дават възможност за непрекъснат обновяване с най-новите технически постижения в областта.

Нашият мониторинг център подържа ежедневна връзка с клиентите,техниците на системи за сигурност и със службите от патрулите за бързо реагиране.

Мониторинг центрове се възприемат като лице на охранителната индустрия от клиентите и съответните органи.

Мониторинг центровете са важни и за други организации,например застрахователните,които разчитат на центровете да наблюдават системите на застрахованите от тях обекти.Национални търговски и магазинни вериги ползват центровете за мониторинг на системите си не само, да пазят помещенията и авоарите си,но и самият персонал,който е най-ценният им ресурс.

Мониторинг центъра може да служи като дистанционни контролни звена за достъп до обекти,ползващи технологии за аудио и видеонаблюдение,да отговарят на портални или домофонни системи,да извършват патрулни функции от разстояние.

Видеонаблюдение

Нашата фирма извършва дистанционно наблюдение на камери.

24/7/365 дни ние наблюдаваме вашият обект чрез инсталирани камери на вашият обект и нашият мониторинг център по този начин най добре можем да предотвратим кражба, пожар, наводнение, също така да наблюдаваме възрастни хора, деца, да комуникираме със тях чрез двупосочна аудио връзка да следим и да уведомяваме съответните органи.

Чрез дистанционното видео наблюдение и инсталирани допълнителни модули и СОТ можем да отваряме гаражни врати, входни врати, бариери,да извършваме дейността на портиер или охрана на обект и др.

С помощта на видео наблюдението се извършва процес, при който чрез оптично-електронни устройства (камери), предназначени за визуален контрол и автоматичен анализ на изображения се осъществява разпознаване на лица, групи от хора, регистрационни номера и др.

Фирмата ни е специализирана в проектирането и монтажа на системи за видеонаблюдение.

Нашите специалисти ще направят безплатен оглед на Вашият бизнес обект или жилище, ще съгласуват с вас изграждането на системата и ще изготвят оферта спрямо Вашите нужди и ресурси.

Защо да монтираме камери?

С изградена система за видеонаблюдение може дистанционно да наблюдавате вашият дом. Кога се прибират децата, дали не е станал пожар, наводнение или някой злонамерено е влязъл в дома Ви, както и проследяване на много други действия.

За бизнес обектите ще ви помогне да следите кога служителите Ви идват и си тръгват от работното място, дали си вършат старателно работата, дали не извършват незаконни действия и най важното, да се предпазите от външни посегателства.

Via Guard ЕООД

СОТ

Нашата фирма работим по нов за България но изпитан начин във цял свят за охрана на обекти със GSM/GPRS модули за комуникация между обекти и нашият дежурен център.Избираме най-близкият реагиращ патрул от водещите охранителни фирми и за по-малко от пет минути патрулът за бързо реагиране е на обекта.

Фирмата ни е специализирана в професионалната доставка и монтаж на сигнално охранителни системи.

Най-важното за една охранителна система е дали е сертифицирана, дали е изградена спрямо изискванията на охранителните фирми и др.

Как ще защитим Вашият дом или бизнес обект? Нашите техници ще направят безплатен оглед на Вашият обект, ще го съгласуват с Вас и ще ви направят най-добрата оферта спрямо Вашите нужди и ресурси.

Карта