П и Б груп 2019 ЕООД

  • П и Б груп 2019 ЕООД

    П и Б груп 2019 ЕООД

    специализирана в отпушването и почистването на канали и канализационни мрежи от Ø50 до Ø1200 запушени с всякакъв вид наслоявания, наноси, мазнини, корени, бетон, битови, и строителни отпадъци

П и Б груп 2019 ЕООД

П и Б груп 2019 ЕООД

П и Б груп 2019 ЕООД. Е специализирана в отпушването и почистването на канали и канализационни мрежи от Ø50 до Ø1200 запушени с всякакъв вид наслоявания, наноси, мазнини, корени, бетон, битови, и строителни отпадъци посредством вода под високо налягане , отпушване на шахти и др. Нашите екипи от квалифицирани професионалисти, използващи високотехнологично оборудване ще Ви предоставят високо качество на обслужване на конкурентни цени.

ВИДЕО ДИАГНОСТИКА НА КАНАЛИ

П и Б груп 2019 ЕООД. Притежава високотехнологично оборудване за видеонаблюдение на канали,благодарение на което , нашите специалисти могат с абсолютна точност да локализират неуплътнените и дефектни участъци във Вашата канализационна мрежа или канал, както и вида и причината за затруднената проводимост на канала.Това може да са проникнали корени в канала, счупвания, пропаднали или разместени тръби.

ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ВиК МРЕЖИ

П и Б груп 2019 ЕООД. Ние се занимаваме с изкопни и тунелни дейности за изграждане на канализационна и водопроводна инсталация.Притежаваме и тежко-товарни машини, когато се налага да се копае от 2м до 6м дълбочина.

П и Б груп 2019 ЕООД. Изпълнява аварийни ремонти в района на София свързани във ВиК сферата денонощно! За нас  на 1-во място, винаги е клиента и се стараем, коректно и максимално бързо да отсраним  неговите проблеми.

 Изкопи 

П и Б груп 2019 ЕООД. Разполага с професионални машини за изкопи.Машините, които използваме са, четриосни и двуосни самосвали,камиони до 7.5т, комбиниран багер, верижен багер 3тонен и 5тонен, бобкат, и валяк

  • всякакъв вид изкопи и вертикални планировки
  • изкопаване на основи за фундаменти, канали,басейни
  •  изкопаване на ями, подземни гаражи