Вики текс ООД ( Visit Website )

Вики текс ООД

От 2000 година до този момент извършваме внос на платове единствено от Южна Корея, предимно полиестерни материи, подходящи за изработката на дамска конфекция, както и домашен текстил...

Презентация

Вики текс ООД

Фирма Вики текс ООД е създадена през 1997 г.

 

От 2000 година до този момент извършваме внос на платове единствено от Южна Корея,предимно полиестерни материи, подходящи за изработката на дамска конфекция,както и домашен текстил. Най-често срещаните артикули са материи като шифон, жоржет, сатен,органза, жакард, трико и много други видове.

 

Фирма Вики текс ООД е доказано и наложено име на българският пазар като коректен партньор в търговията и доставката на платове на много от водещите фирми в дамската конфекция у нас като: Аристон-С, Данини, Бордо, Май Холдинг, Милия Джо, Ивон текс, МИК, Енита, Романтика фешън, Реджина фешън, Алеса, Валеса стил, Десислава и много други фирми, производители на нашия пазар и износители за европейския, както и много по-малки ателиета и студиа за мода.

 

Дружеството от 2001 година извършва изцяло търговската си дейност посредством търговия на едро от складови бази на територията на град София, а от 2012 г., разполага и със собственна складово-административна база ,находяща се в непосредствена близост до най-голямото тържище на Балканския полуостров – базар Илиенци.

 

Многократно сме били канени за участие в изложения за текстил и мода в Европа, Южна Корея и Китай и към момента поддъжаме отлични партньорски отношения с КОТРА (Корейска външнотърговска палата).

Това предполага по-голяма възможност за контакти и реализация на платове не само в страната, но и в чужбина .

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Вики текс ООД - София

Вики текс ООД - София

0888 285 751 / 0896 892 030

Платове

София, ул. Илиянско шосе 8 А

vikitex@abv.bg

Вики текс ООД