Виктория 111 ЕООД

 • Виктория 111 ЕООД

  Виктория 111 ЕООД

  предлага работещи финансови решения, осигурявайки качествено и бързо обслужване, коректни и прозрачни условия на всички свои клиенти.

 • Виктория 111 ЕООД

  Виктория 111 ЕООД

  предлага работещи финансови решения, осигурявайки качествено и бързо обслужване, коректни и прозрачни условия на всички свои клиенти.

 • Виктория 111 ЕООД

  Виктория 111 ЕООД

  предлага работещи финансови решения, осигурявайки качествено и бързо обслужване, коректни и прозрачни условия на всички свои клиенти.

 

Виктория 111 ЕООД

е небанкова финансова институция, която предлага работещи финансови решения, осигурявайки качествено и бързо обслужване, коректни и прозрачни условия на всички свои клиенти. Като основен приоритет за нас е развиването и предлагането на разнообразно портфолио от кредитни продукти, индивидуален подход и условия, съобразени със социалния статус на всеки отделен клиент. В резултат на ускореното развитие на пазара за бързи кредити и поради желанието за по-голяма близост и достъпност на услугите ни, създадохме мрежа от над 100 офиса в цялата страна, в които работят над 2000 служители.

Виктория 111 е по - бързият потребителски кредит на територията на България. Услугата е лесна, честна и прозрачна. Вие ще получите сумата, за която сте одобрени, в деня на кандидатстване. Всичко, което е необходимо да направите, е да ни посетите и с наш кредитен консултант да попълните  молбата за отпускане на кредит.

 За отпускането на кредита е необходимо единствено ЛИЧНА КАРТА на     кандидатстващия за кредит!

Бюрокрацията и формалностите са сведени до минимум; на Клиентите си ние предлагаме бързо,   компетентно обслужване и максимално улеснение.

Сума на кредита: от 10 до 1000 лева.

Тези кредити се отпускат без ипотека    или какъвто и да е    залог.

Погасяването става чрез равни месечни вноски в зависимост от избрания продукт, съобразени с възможностите на всяко домакинство.

Виктория 111 ЕООД

Услуги

 • Бърз кредит до 1000лв
 • Стоки на лизинг
 • Мебели на мебелна фабрика Нов Дом на изплащане
 • Кандидатстване само срещу лична карта
 • Без нужда от доказване на доходи и трудов договор
 • Одобрение с влошена кредитна история
 • Становище за отпускане на кредит в срок от 5 до 10 мин.
Виктория 111 ЕООД

Въпроси и отговори

 

Какво е Виктория 11?

"Виктория 111" ООД е небанкова финансова институция, специализирана в отпускането на бързи потребителски кредити, които се лесно достъпни за всички хора. Виктория 111 предлага основно малък, необезпечен, потребителски заем между 100 – 1000 лева

Заемът се изплаща посредством предварително договорени, фиксирани вноски всеки месец според погасителен план. Тези вноски включват главница и лихва. Компанията не начислява никакви други допълнителни такси или комисионни освен предвидените по договор.

Защо личните финансови съветници събират толкова информация за кандидатите за кредит?

"Виктория 111" ООД предлага и кредит без поръчителство и без ипотека. Решение за отпускане на кредита се взима само на база на предоставената от клиента информация. Колкото повече информация е подадена, по-точна и ясна е тя, толкова по-лесно и по-бързо нашите софтуерни продукти и Кредитни Инспектори ще могат да преценят оптималния вариант за всеки клиент и това ще увеличи вероятността да Ви бъде отпусната желаната сума.

Какво става със събраната информация?

"Викитория 111" ООД е администратор на лични данни по Закона за защита на личните данни. Компанията стриктно спазва изискванията на този закон. Ние не използваме получената информация за никакви други цели, освен за взимане на решение за отпускане или не на исканите кредити. Нашите служители са дискретни и ценят желанието и правото на Клиентите ни за конфиденциалност и стриктно опазване на всички данни, получени в процеса на кандидатстване.

Мога ли да кандидатствам за кредит отново, ако при предходно кандидатстване получа отказ?

Да, Вие можете да кандидатствате за кредит неограничен брой пъти. За да кандидатствате отново след отказ трябва да се е променило нещо във Вашия икономически и социален статус (например да е отпаднал някакъв Ваш разход, да имате допълнителен приход, нова месторабота и т.н.).

Как да разбера дали съм одобрен за кредит от Виктория 111?

Отговорите на молбите за заем се получават до 10 мин, в офиса в който сте подали искане. Нашите кредитни консултанти ще Ви съобщят нашето становище.

Как да кандидатствам?

Можете да подадете документите си във всеки един от офисите на Виктория 111 ЕООД  в цялата страна. Кредитните консултанти, които продават нашите кредити, ще Ви предложат най-подходящия кредит и схема за погасяване, съобразно Вашите нужди. За тези услуги и за разрешения Ви кредит, Вие не дължите други комисионни освен обявените от Виктория 111 и вписани във Вашия договор за кредит.

Ако подадената от Вас информация е коректна и вярна, ще получите отговор до 10 мин.  след Вашето кандидатстване.

За останалия срок на кредита не се дължат други комисионни за управление на кредита.

Къде мога да заплатя погасителната си вноска?

Възможност за плащане на погасителна вноска по кредит имате в офиса на Виктория 111, от който е отпуснат. При невъзможност да посетите нашия офис, то трябва да се обадите на 0879 500 121

Откъдето трябва да получите помощ за осъществяване на плащането по Вашата вноска по най-лесния за Вас начин.

Във Вашия погасителен план е посочена точната дата, до която трябва да е пристигнало ващето плащане. Ако това е неработен ден, то вноската трябва да бъде получена в предходния работен ден. Ако друго лице внася вашата погасителна вноска важно е да знае номера на Договора, за който се отнася плащането или ЕГН на кредитополучателя.

Ако друго лице внася вашата погасителна вноска важно е да знае номера на Договора, за който се отнася плащането или ЕГН на кредитополучателя.