Вила Гераниум - Арбанаси   ( Visit Website )

Вила Гераниум - Арбанаси

Вилата се намира в най-хубавата и старинна част на Арбанаси.Пред нея е разположен парка на селото р подходящ за деца и възрастни, като място за игри и почивка.

Вила Гераниум - Арбанаси

С разположението си хотелът осигурява напълно разтоварваща почивка, съчетана с вглъбяване в историята, старите изкуства и занаяти. Разглеждане на забележителности, пешеходен туризъм, конна езда ....

Вила Гераниум - Арбанаси

В градината на вилата гостите могат да си приготвят храна на барбекю. На първия етаж се сервира закуска, има малък салон с камина, където можете да гледате сателитна телевизия или да пиете кафе.

Презентация

Вила Гераниум - Арбанаси

Вилата се намира в най-хубавата и старинна част на Арбанаси.
Пред нея е разположен парка на селото р подходящ за деца и възрастни, като място за игри и почивка.
В ляво от вилата е разкошният парк на бившата резиденция, откъдето се разкриват неописуемо красиви гледки към В. Търново.

С разположението си хотелът осигурява напълно разтоварваща почивка, съчетана с вглъбяване в историята, старите изкуства и занаяти. Разглеждане на забележителности, пешеходен туризъм, конна езда или просто отпускане сред тишината и спокойствието на обкръжаващата зеленина, както и благотворното въздействие на чистия въздух са условия за една приятна отмора.

Хотелът предлага нощувки със закуски, много уют, дискретност и спокойствие.
В близост до него се намират няколко механи, ресторант, открит плувен басейн и тенис корт.
В градината на вилата гостите могат да си приготвят храна на барбекю.
На първия етаж се сервира закуска, има малък салон с камина, където можете да гледате сателитна телевизия или да пиете кафе.
Персоналът подържа висока чистота и хигиена, любезно обслужване и гостоприемство.

 

Местоположение

Най- удобният маршрут да се стигне до с. Арбанаси е по главния път София - Варна. Ако се движите от София към Варна, не влизайте в град В.Търново, а продължете пътя си по посока Варна, 2 километра след града ще навлезете в с. Шереметя и тук бъдете внимателни и не пропускайте отбивката за Арбанаси, която ще бъде в ляво от пътя. От тази отбивка до центъра на селото имате само 3 километра. За гостите , които идват от Русе, пътят е през Горна Оряховица и право в Арбанаси.В центъра на Арбанаси продължете за резиденцията и в ляво веднага от входа и ще откриете вила “ Гераниум”.

 

За Арбанаси

Архитектурният резерват Арбанаси се намира на 3 км. североизточно от гр. Велико Търново. Изградено на високото Арбанашко плато, селото открай време е известно с чистия си въздух и здравословен климат. Не случайно с Царски указ № 711 от 07.10.1921 г. Арбанаси е обявено за курорт. От високото плато се открива изглед към хълмовете Царевец, Трапезица , Света Гора и самото В. Търново. То се отличава със своите монументални къщи и църкви с богата вътрешна декоративна украса, резба и стенна живопис създадени през XVI-XVII в. Именно тези уникални паметници от нашето архитектурно и художествено наследство са причината Арбанаси да е много посещавано не само от туристи, но и от учени, археолози, историци, архитекти, художници.

Кокетното балканско селище е старинно богатство , съхранило множество паметници на националната ни култура. Масивните каменни къщи с богата декоративна украса с геометрични и растителни орнаменти са едни от малкото по рода си в цяла България.

Природата на Арбанаси, чистия въздух и здравословният климат, паметниците на културата, съхранени в своя първообраз и до днес, представляват любима цел и будят интерес , както в наши, така и в чуждестранни гости и туристи.

 

Цени

 • Цена за двойна стая - 40 лв. със закуска
 • Цена за единична стая - 35 лв. със закуска
 • Единично студио - 35 лв със закуска
 • Студио за двама - 50 лв със закуска
 • Студио за трима - 60 лв със закуска
 • Мансардно студио за двама - 60 лв. със закуска
 • Мансардно студио за трима - 70 лв. със закуска

Отстъпки за групи и туроператори

 

Настаняване

Вилата разполага с пет стаи за гости, всяка от които е обзаведена стилно и различно.Стаите са уютни,много чисти,някои от тях са със спалня други с единични легла,има и две луксозни мансардни студиа с климатици и красив изглед към В.Търново и Арбанаси. Всички стаи са със собствени бани,WC,телевизор с кабелна телевизия,локално парно. На разположение са DVD и музикална уредба.

Домакините с удоволствие посрещат до 15 гости на вечер.В непосредствена близост се намира красивият парк на село Арбанаси,ресторантите "Люляка" и "Извора",тенис корт,църквата "Свети Архангели Гавраил и Михаил" и други.

Персоналът владее немски, английски,испански, руски и гръцки език.

Вилата е подходяща както за индивидуални туристи, така и за малки групи,служебни командировки, и за всички,които търсят прохладно и спокойно място в горещите дни или уютната топлина на идилията през зимата.

 

Допълнителни услуги:
 • барбекю
 • масажи - по предварителна заявка
 • велосипеди под наем
 • коли под наем
 • екскурзовод
 • организиране на посещения на близки манастири
  и исторически места в региона
 • конна езда

 

Галерия

Вила Гераниум - Арбанаси Вила Гераниум - Арбанаси Вила Гераниум - Арбанаси
     
Вила Гераниум - Арбанаси Вила Гераниум - Арбанаси Вила Гераниум - Арбанаси
     
Вила Гераниум - Арбанаси Вила Гераниум - Арбанаси Вила Гераниум - Арбанаси
     
Вила Гераниум - Арбанаси Вила Гераниум - Арбанаси Вила Гераниум - Арбанаси

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вила Гераниум - Арбанаси
0897 920 220 / 0888 570 523
Хотели
с.Арбанаси
nat9988@abv.bg

Вила Гераниум - виртуална разходка

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player