Вила Ники ( Visit Website )

Вила Ники

Курортът Яз.Батак и местността Цигов чарк са разположени в западните Родопи на 6 км. от гр. Батак и на 21 км. от гр. Велинград. Идеално място за отдих по всяко време на годината. Водите на язовир Батак дават прекрасни възможности за воден спорт и риболов...

Презентация

Вила Ники

Вила НИКИ е разположена на 100м. от центъра на курортен комплекс Цигов чарк, в китна гориста месност. Предлага 19 места за нощувка разпределени в 5 стаи с 3 легла и 1 стая с 4 легла.


Две от стаите са със самостоятелен санитарен възел. Всяка стая има голяма тераса, телевизор и интернет. Механата на вилата е подходяща за големи събирания около уютна камина.

 

През зимният сезон вилата се отопява с локално парно. Просторна градина с голямо барбекю и открити пространства за отдих и хранене. Във вилата има условия за приготвяне на храна. На 50м се намира денонощен магазин.

 

 

На 500м. от брега на яз. Батак предлагаме на туристите 15 бунгала. Капацитета на 1 бунгало – 4 места за настаняване. Всяко бунгало разполага със самостоятелен самитарен възел и хладилник.

 

Цени

Вила НИКИ предлага нощувка от 12лв. до 15лв. на човек.

Наемането на вилата за по дълъг период е по договаряне и с отстъпки.

При групови мероприятия – при ползване на цялата база - отстъпка.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Вила Ники - к.м.Цигов Чарк

Вила Ники - к.м.Цигов Чарк

0896 161 669 / 0887 534 674

Къщи за гости
к.м.Цигов Чарк

N/A

к.м.Цигов Чарк