Вила Колор ( Visit Website )

Вила Колор

Първият контакт на гостите е с големия подреден двор с цветна градина и тревна площ за игри, водна каскада, басейн през лятото, детска площадка и паркинг...

Презентация

Вила Колор

Къща за гости Вила Колор се дава под наем целогодишно и се намира в началото на село Горно Трапе по пътя от Троян за Шипково-Рибарица-Тетевен, непосредствено до борова гора и планинската река Бели Осъм, на 10 км от центъра на гр.Троян, на надморска височина 530 м. в северното подножие на Стара планина, в близост до Национален парк Централен Балкан, ски пистите на курорта Беклемето и басейните с топла минерална вода на курорта Чифлик и Шипково, атракциите на Айдушко сборище-конна езда, пейнтбол и др.

 

Първият контакт на гостите е с големия подреден двор с цветна градина и тревна площ за игри, водна каскада, басейн през лятото, детска площадка и паркинг. Покритата тераса е с барбекю за романтични вечери, а слънчевата тераса е с чудесен изглед към планината за сутрешно кафе или следобеден аператив.

 

Кухненския бокс със столовата за хранене са оформени като зимна градина. Тук можете самостоятелно да си приготвите храна в добре оборудвания куненски бокс - електрическа и микровълнова печки, хладилник,пералня, кафе машини за шварц и експресо, фритюрник, тостер, прибори и чаши. Има възможност за обслужване от фирма за кетъринг.На 2 км се намира Спа център Острова, където има ресторант.

 

Къщата има 2 двойни и 2 тройни стаи - 10 легла за възрастни, 2 за малки деца /легла-кошари/, 2 сгъваеми легла и столче за хранене. Всяка стая е с отделен санитарен възел, баня, сешоар, кабелна телевизия и неограничен достъп до безжичен интернет. Има добро покритие на всички мобилни оператори.


Цени

ВИЛАТА Е ЗАЕТА ЗА КОЛЕДА ОТ 24,25 И 26.12.2013 И НОВА ГОДИНА ОТ 29.12.2013 до 2.01.2014 година
Вилата е заета на 18,19,20,23,24 Октомври
Наемане на цялата вила за1,2 или 3 нощувки-цена на вечер 150 лв
Наемане на цялата вила за 4 и повече нощувки-цена на вечер 130 лв
Наемане на цялата вила за 4 и повече нощувки като се ползват 3 спални стаи и други гости не се приемат-цена на вечер 110 лв
Наемане на цялата вила за 3 и повече нощувки като се ползват 1 или 2 спални стаи и други гости не се приемат-цена на вечер 90 лв
Сам в стая 30 лв
Стая за двама 40 лв
Стая за трима 45 лв

Съобщения от собственика:
За банков превод IBAN: BG42BPBI79284060420501 BIC: BPBIBGSF
Радослав Ковачев

В цената е включена туристически данък и застраховка.
За продължителен престой - цени по договаряне.

В непосредствена близост до вилата има тенис корт с изкуствена трева-ползване срещу заплащане. На 2 км се намира СПА ЦЕНТЪР ОСТРОВА

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Вила Колор - с.Горно Трапе

Вила Колор - с.Горно Трапе

0888 695 288 / 0896 695 288

Къщи за гости

с.Горно Трапе, Община Троян

v.colour@abv.bg

Вила Колор

Kъща за гости Вила Колор предлага отлични условия за една незабравима почивка, уикенд, среща с приятели или семейно тържество на тихо и спокойно място на планина в Троянския балкан.

 

Ние осъзнаваме, че качеството на заобикалящата ни среда, както природна, така и сътворена от човека, е основополагащо за устойчивото развитие на туризма в региона.

 

Същевременно ограничеността на природните ресурси в глобален мащаб, непрестанното поскъпване на цената им и стряскащата статистика за тяхното разхищение, стимулират да предприемем първи стъпки по въвеждането на програма за управление по околна среда в нашия хотел.