Бутик за мозайка

БУТИК ЗА МОЗАЙКА

Идеята – всъщност идеята е да направим средата, която обитаваме по-красива, по-цветна, уникална, по своему лусозна и много пъстра. Стъклената мозайка и стъклокерамиката са чудесни материали за това.


Проектираме и реализираме Ваши и наши идеи, подреждаме художествени пана от мозайка, гарантираме уникалност, стил, качество и коректност.

Още »

Каталог

Каталог

Мозайката от тази серия се отличава с неправилни форми и с известна свобода при подредбата на пана. Цветовете са ефирни и трансперантни, употреба намират както в интериора, така и във външни облицовки и декорации.

Разполагаме с насипни количества от всичките цветове, изработваме уникални пана, маси, фонтани, шадравани, зимни градини, беседки, первази, стени, тавани, балкони и различни декорации отвън и отвътре на вашият дом, офис, хотел.

Още »

Модерни вариации

Модерни вариации

Модерни вариации на византийска тема: картини от разноцветни парченца стъкло, метал, керамика и злато придават на дома тежко достойнство и царствен лукс

 

Възродена от дълбините на времето, мозайката намери безброй нови лица и в ръцете на изкусните италиански майстори се превърна в една от най-актуалните и луксозни декорации на модерния дом.

Още »

Витраж - разнообразието от стъклена мозайка

Витраж е бутик за мозайка и стъклокерамика, предлагаме огромно разнообразие от над 300 нюанса стъклена мозайка ,изработваме картини ,надписи ,пана ,фризове, миксове и десени в цветови комбинации избрани от клиента и с всякакво предназначение за дома, офиса, хотела, градината ,ресторанта или вилата.

Контакти

България гр. Бургас, 8000 Ж.К. "Славейков", бл. 85 - партер

моб. тел. + 359 87 8702426

Контакти
Hotell Finland