Галина - Димитър 2 ЕООД   ( Visit Website )

Галина - Димитър 2 ЕООД

хладилни витрини за хранителни стоки, месо, колбаси и млечни произведения, сладкарски витрини, топли витрини за ядки, топли витрини за ястия....

Презентация

Галина - Димитър 2 ЕООД - хладилни витрини Пловдив

"Галина - Димитър 2"ЕООД Пловдив произвежда от 1999 г. хладилни витрини за хранителни стоки, месо, колбаси и млечни произведения, сладкарски витрини, топли витрини за ядки, топли витрини за ястия, стелажи за хранителни и промишлени стоки, рекламни стелажи, стелажи за пакетирани ядки, щанд маси. Още в началото имахме промишлен образец, регистриран в Патентното ведомство. Работим с компресори Данфус, Кубигейл - Испания, Аспера-Ембрако - Италия, а също и с цялостни агрегати.Витрините са със закалени извити стъкла.Крайстенните витрини са с обдухване и щора за нощно време, с изнесен агрегат.

 

Досега сме оборудвали  магазини за хранителни стоки, супермаркети, магазини за месо и колбаси, промишлени стоки.Витрините са изключително лесни и удобни за експлоатация и много надеждни. Наши клиенти са верига магазини за месо "Сиана" Пловдив, хранителен супермаркет "Ангел Сарандиев " Свиленград, "Венианина"София, "Булгарпродукт МТД Пловдив, "Паписто"Бургас, "Хобиленд"Пловдив, хранителни магазини в гр.Шумен, СБА -Шумен,"Прошоп"Пловдив, "Амперел" София, "Елит П" Пловдив,"Борче", "Вкусна Ядка" София, ЕТ"Роко" Благоевград,"Сиавит -Раковски, ЕТ"Нина- Славко Зайков" Раковски,"ИВТОНИ" Ихтиман, и много други хранителни магазини в цялата страна, както и за Гърция.

 

Витрините ,които изработваме са съобразени с европейските стандарти за качество и НАССР.

 

Витрини

Хладилна витрина 2м дължина

Хладилна витрина, подходяща за обзавеждане на супермаркети, маркети и мини маркети.Предназначени са за демонстрация и продажба на хранителни стоки, колбаси, млечни продукти, салати и др.

Крайстенни витрини 2м дължин

Крайстенна демонстрационна хладилна витрина, подходяща за обзавеждане на супермаркети и магазини с обособен сектор на самообслужване

 

Топла витрина за ядки 6 гнезда

Топлата витрина за ядки е с 6, 8 или 10 гнезда и подтопля леко насипаните ядки. Отоплението е статично, с нагревател под изложбената площ.

 

Хладилна витрина 1,2 м дължина

Демонстрационна хладилна витрина за хранителни стоки. Има под изложбената площ хладилен шкаф.Електронен терморегулатор,осветление, огънато закалено стъкло,саморазмразяване

Хладилна витрина с дължина 3 м

Хладилна витрина за хранителни стоки и месо. Под изложбената площ има хладилен шкаф. Електронен термостат, осветление, огънато закалено стъкло, саморазмразяване.

 

 

 

Стелажи

Стелажи от тел

Рекламен стелаж за ядки, снаксове и др.Изработен е от тел , точково заварена на кошница или на шишове - двойни или единични. Боядисани са с прахово-полимерно покритие с цветове по RAL.

Крайстенен стелаж

Стелажите са предназначени за обзавеждане на супермаркети, маркети или минимаркети за хранителни стоки.Подходящи са също и за оборудване на магазини за промишлени стоки.

 

Палетна зона

Палетна рекламна зона. Удобна за големи търговски вериги за обособяване на отделна стока с цел акцентиране върху нея, създаване на отделен кът,

 

 

Книжарница

Оборудване за книжарница

Стелаж островен

Стелаж островен

Стелаж островен

Стелаж островен

 

 

Галерия

     
     
     
     

Карта

 

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Галина - Димитър 2 ЕООД - хладилни витрини
N/A
N/A
Витрини
Пловдив

N/A

Услуги