Владком ЕООД ( Visit Website )

Владком ЕООД

Алуминиева и ПВЦ дограма...

Презентация

Владком ЕООД

Ветроупорните завеси са подходящи за ограничаване на климатичните въздействия при открити обекти – ресторанти, магазини с изложбена площ, барбекюта, градини и други. Използваният материал е прозрачно PVC /т.нар. кристал/ – гъвкав и устойчив материал с дебелина 0,6мм или 0,8мм.

 

Прозрачният материал се кантира с двоен синтетичен брезент в цвят по желание на клиента. Това придава допълнителна здравина на завесите. Канта обикновено е широк 10см. В горната част на завесите се поставят колани с катарами за фиксиране на завесите в навито състояние.

 

В долната част, от вътрешната страна се поставя джоб от синтетичен брезент в избрания цвят в който се поставя тежест за обтягане на завесата /тръба, профил или друго. Завесата може да има врата. Върху кантовете може да се монтира обков за закрепване.

 

Има различни варианти за вид на обкова, като той зависи най-често от материала върху който се монтират завесите: При монтаж върху дърво или стени се използват винтове куки с правоъгълен обков; При монтаж върху метални профили се използват болтове с перчати гайки; Монтаж с пластмасови въртящи копчета с елипсовиден обков; Могат да се закопчават с тир-колан и планки /както при камионите/; Статични завеси /няма да се демонтират или навиват често/; Могат да се затварят с ципове /ципова лента/; Могат да се прилепят към конструкцията с велкро /котешко езиче/.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Владком ЕООД - Гоце Делчев

Владком ЕООД - Гоце Делчев

0888 222 392

 

Дограма

 

 

Владком ЕООД

 

Работно време :

Понеделник - Събота от 08:00 до 20:00 часа