Автошкола Валек

  • Автошкола Валек

    Автошкола Валек

    Шофьорските курсове в Автошкола Валек са организирани от професионални инструктори за обучение на кандидат водачи на МПС, като се прилага съвременно иновативно обучение, съобразено с европейска методика.

Автошкола Валек

Автошкола Валек

Шофьорските курсове в Автошкола Валек са организирани от  професионални инструктори за обучение на кандидат водачи на МПС, като се прилага съвременно иновативно обучение, съобразено с европейска методика.

Една от основните задача при обучението е индивидуален подход към всеки отделен курсист. Придобиването на  шофьорска книжка не е единственият приоритет. Основна цел на шофьорските курсовете е придобиването на умения и навици за самостоятелно, разумно, толерантно и безопасно управление на автомобил в сложна пътна обстановка.

Преди да се запише, всеки кандидат-курсист може да присъства и да наблюдава как инструктора провежда един учебен час.

Услуги

Опреснителни часове:

С допълнително обучение инструкторите могат да  възстановят вашите умения за самостоятелно и уверено управление на автомобил в интензивен трафик на големия град.

Метод на обучение: В началото на опреснителния курс, през първите опреснителни часове по кормуване, ще се оценят вашите умения и навици за управление на автомобил, както и познаването и прилагането на правилата от Закона за движение по пътищата. В съответствие с извършената оценка, ще се изготви учебна програма със съответните часове.

Броя на опреснителните часове зависи от индивидуалните качества на обучавания.

Възстановяване на контролни точки

Провежда се теоретично обучение в рамките на един ден. Курсът за възстановяване на контролни точки е само в СЪБОТНИ ДНИ, съгласно наредба на МВР. Учебните занятия започват от 8:00 до 13:30 часа – 6 (шест) учебни часа.

Кандидатът ТРЯБВА ДА НЯМА неплатени глоби.

Шофьорски курс за възстановяване на права по чл.157

Продължителност на курса: Приблизително 3 седмици.

Обучение:

I. Теоретична част:
1. Лекции: 10 теоретични часа – провеждат се по график – от 17.30 ч.. Осигуряват се безплатно необходимите учебни помагала и  изпитни листовки ;
2. Вътрешен изпит по теория: след приключване на теоретичният курс се решават 3 изпитни листовки с по 15 въпроса. Успешното му полагане е необходимо условие за допускане до изпит пред Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”.
3. Изпит по теория пред Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“:

- Безопасност на движението по пътищата – решаване на 3 изпитни листовки с по 15 въпроса – необходими точки 87 от възможни 97.

ІІ. Практическа част:
1. Изпит по практика пред Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” – управление на автомобила в градски условия

Цени

Цените се актуализират ежемесечно, като са достъпни, справедливи и с възможност за разсрочено плащане.

 

Автоинструктор Варна

Карта