Монтана-56 ЕООД

  • Монтана-56 ЕООД

    Монтана-56 ЕООД

    Производство доставка демонтаж и монтаж на алуминиева, PVC дограма, комарници и всички видове щори.

Монтана-56 ЕООД

Монтана-56 ЕООД

Фирма „Монтана-56“ЕООД е специализирана  в изработката, доставката и монтаж на алуминиева и  PVC дограма, както и в изработката на всички видове вътрешни и външни щори.       Фирмата работи с материали от утвърдени международни производители, като може да разчитате на гаранция и безпроблемно ползване.        

Ние сме лоялни и коректни партньори на всички свой клиенти, като изпълняваме поелите задължения и спазваме уговорените предварително срокове. Доставката и монтажа се извършват във възможно най-кратки срокове в удобно за клиента време със специализиран превоз, гарантиращ безопасно транспортиране. Клиентите ни могат между качествена PVC българска дограма 4 и 5  камерен профил. 4-камерната система е с дълбочина на профила 60 мм за производство на висококачествени  PVC прозорци и врати. Тази система е с оптимална комбинация между качество и цена, което позволява икономично решение за енергоспестяване. 5-камерната система е с дълбочина на профила 70 мм за производство на висококачествени прозорци и врати. Немската PVC дограма се изработва в 5,6 и 7-камерен профил. 5 –камерната е една от най-предпочитаните системи за прозорци. Със своята елегантна визия и изчистен дизайн тя ще придаде уют и комфорт във вашия дом. Профилът е със заоблени ръбове и 70 мм основна дълбочинна инсталация. С този профил се постигат високи показатели на топлоизолация, в зависимост от остъкляването се снижават значително разходите за отопление. 6-камерната немска система е  с широчина на профилите от 76 мм. Осигурява се висока степен на сигурност. Икономията на енергията се повишава от дълбокия фалц на остъкляване от 28мм. 7-камерната система е с широчина на профила 82мм и високоефективна система на уплътняване, с дебелина на стените по най-високите немски критерии за качество от клас А. обединяват се превъзходни топлоизолационни свойства с изключителна дълготрайност и сигурност. Високите топлообменни нива се постигат и от факта, че 7-камерната немска дограма се използва само с троен стъклопакет, минимална дебелина 42мм.

Монтана-56 ЕООД

Услуги

Фирмата предлага и алуминиева дограма с прекъснат термомост и безпрекъснат термомост.               

Отваряема система без прекъснат термомост, която покрива конструирането на всички възможни врати, прозорци и витрини на магазини, удовлетворяващи дори най-стриктните международни стандарти. Тази серия включва профили с разнообразен дизайн: цветове по RAL, максимална структурна стабилност, прав или заоблен дизайн, единично стъкло или стъклопакет до 18мм.                                                                                                                      

Отваряема система с прекъснат термомост, която позволява изработката на всички възможни врати, прозорци и витрини на магазини, прави възможни дори най-сложните конструкции, като защитава помещенията от горещина, студ и шум. Със своя модерен дизайн тази серия гарантира постигането на най-високи естетически стандарти:

Разработени са изключително много различни възможности за отваряне тип плъзгане на врати и прозорци. Плъзгането има многобройни предимства пред дограмата с класическо отваряне и най-вече големите отворени пространства и усещането за простор и светлина.

Добре познато това класическо алуминиево плъзгане е с най-ниска цена спрямо останалите плъзгащи се системи. Изработва се от алуминиев профил без прекъснат термомост (студен профил) и предлага сравнително ниски стойности на топлоизолация. Въпреки поставянето на допълнителни четки, системата не уплътнява напълно, но е факт, че това е най-разпространения модел плъзгане. В алуминиевите крила могат да се поставят различни пълнежи като: единично стъкло, стъклопакет, термопанели. Намира широка употреба за остъкление на тераси и бaлкони, за преграждане на вътрешни помещения (стаи и коридори), често се монтира в бани и мокри помещения, присъства и в офиса или магазина. Алуминиевото плъзгане се предлага в цвят бял и няколко дървесни цвята, но може да се боядиса прахово в цветовете по РАЛ системата.

Галерия

Карта