Wild Roses

  • Wild Roses

    Wild Roses

    Ние познаваме както цветята, така и хората. Умеем да уловим индивидуалността на всеки един наш клиент

 

Wild Roses

Ние от Wild Roses знаем и разбираме символиката на цветята и силата на емоциите, които те носят. Ние сме събрали опитът на 3 поколения флористи. Нашият над 40 годишен опит ни дава основание гордо да заявим, че ние можем да направим всеки празник уникален и незабравим. Ние познаваме както цветята, така и хората. Умеем да уловим индивидуалността на всеки един наш клиент и да задоволим и най-претенциозните и нестандартни желания.

Нашите флористи са изключителнио креативни и новостите в аранжировките и флористиката за тях не са непознати. Те не само са едни от първите, които ги въвеждат, но са и тези, които ги създават. На този професионализъм, Вие без колебание можете да се доверите. Ние сме винаги отворени за Вашите нетрадициони идеи, за начина, по който посредством красота, изящество и аромат искате да кажете на някого: Благодаря!, Обичам те! и Съжалявам!. Но каквото и индивидуално послание да носят цветята, те винаги казват АЗ МИСЛЯ ЗА ТЕБ!

Няколко дни след раждането си, не сме вече заобиколени от прекрасното ухание на цветята. Едно от първите ни вдъхвания в процеса на опознаване на света около нас е именно аромата на цветя, а тяхната красота и пъстрота на цветове ни следва през целия живот, до самия му край.

С цветя идваме и с цветя си отиваме от този свят. С цветя празнуваме, с цветя ухажваме, с цветя обичаме, с цветя тъгуваме. Дали ще поднесем цвете в знак на уважение или като израз на любов, в знак на благодарност или да изразим тъга, цветята са тези, които ни помагат да изразим нашите чувства към другите. Те са тези, които казват вместо нас - АЗ МИСЛЯ ЗА ТЕБ!

Безплатна доставка на цветя София!

Сватбени букети София