The Wind Bar ( Visit Website )

The Wind Bar

Заведението отваря врати през 2002 година, за да предостави възможност на хората да се насладят на вкусните мелби и разнообразието от коктейли, сладоледени торти и куп други удоволствия за душата...

Презентация

The Wind Bar

Заведението отваря врати през 2002 година, за да предостави възможност на хората да се насладят на вкусните мелби и разнообразието от коктейли, сладоледени торти и куп други удоволствия за душата.


Барът се намира в старата част на град Поморие. Разполага с открит бар, лятна градина и тераса, която гледа към сцената на читалище Просвета, където всяка година се провеждат различни мероприятия. 

The Wind Bar показва морското дъно и може да те отведе на мечтаната разходка с лодка.  Разнообразието на музиката може да се хареса от различните хора, посетили заведението. Корабът е едно пъстро място с добро обслужване.


В духа на бара, предлага happy hour на кафето до 9 часа, сутринта. Според предпочитания на клиента, може да избере от различните вкусове на тютюн за своето наргиле. Предлагат се още клуб сандвичи, които да задоволят глада на туристите.


Работното време е от 7 часа сутринта до след полунощ.
Заповядай в The Wind Bar, за да опиташ нещо различно.

Галерия

     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


The Wind Bar – Поморие

The Wind Bar – Поморие

0882 479 069

N/A
Барове

гр. Поморие ул.Цар Асен 2

Поморие