ЕТ Петко Попов - Рязане на опасни дървета ( Visit Website )

ЕТ Петко Попов - Рязане на опасни дървета

Ние сме фирма, която се занимава професионално от 2003 година с рязане на високи дървета. Извършвали сме санитарна сеч в редица градове на страната...

Презентация

ЕТ Петко Попов

Ние сме фирма, която се занимава професионално от 2003 година с  рязане на високи дървета. Извършвали сме санитарна сеч в редица градове на страната. Режем  дървета по алпийски способ като предварително окастряме короната и премахваме излишните клони и сухата дървесина (при падане на дървото тя се разлетява и нанася щети).

 

Рязането е изклчително опасно и изисква много внимание и опит, за да се контролира падането на ствола се използва лебедка,с която да се насочи в желаната посока.

 

При извършване на тази дейност носим отговорст за нанесените щети. Рязането с вишка е скъпо и непрактично и крие риск за вишката макар при определени обстоятелства да е по бързо затова не е препоръчително.

 

Случаите на ранени и загинали хора от паданли клони не са рядкост затова е желателно дървета превантивно да се кастрят и да се оформят короните им. Запазването на живота и здравето трябва да е от първостепенна важност. Участвали сме в санитарнатаа сеч на градовете Карлово, Пловдив, София, Русе.

Възможните грешки при поваляне на дърво от хора без опит е неразумно и  може да доведе до трагични последици.

Повалили сме над 200 дървета с височина над 40 метра, предимно тополи и каваци в гр. Пловдив, гр. Варна гр. Русе и други.

Разполагаме с висококвалифицирани резачи и професионална техника.

 

Цени

  • 150лв-за района на град Пловдив и Стара Загора
  • 200лв за район София, Велико Търново, Хасково, Кърджали
  • 250 за останалата част от страната

 

Галерия

     

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ЕТ Петко Попов

ЕТ Петко Попов

0877 925 381

Дърводобив

poetpoet@abv.bg

ЕТ Петко Попов