ЯК-62 ЕООД

  • ЯК-62 ЕООД

    ЯК-62 ЕООД

    Фирмата се занимава с проектиране, производство и монтаж на сложни и иновативни алуминиеви системи.

 

ЯК-62 ЕООД

Създадена през 2007 година от екип с дългогодишен опит в сферата на производството и монтажът на разнообразни строителни проекти, ЯК-62 предлага широка гама от услуги, наблягайки на високо качество и лоялно отношение към своите клиенти и партньори.

Фирмата се занимава с проектиране, производство и монтаж на сложни и иновативни алуминиеви системи.

Конструкции от метал, стъкло и алуминиеви композитни панели.

Услуги

Алуминиеви системи

Иновативни отваряеми системи за алуминиева дограма

Плъзгане: Идеално решение за помещения, където свободното пространство е ограничено.

Акордеон (Хармоника): Подходяща система за изграждане на подвижни прегради/ паравани в помещения, като зали, заведения и други, с цел обособяване или отделяне на части от помещението.

Хебе Шибе (Плъзгане с повдигане): Иновативна термо система, подходяща за големи по размер плъзгащи се врати и прозорци. Благодарение на водачи от неръждаема стомана, плъзгането се осъществява лесно и плавно, като системата позволява комбинации с плъзгащи се капаци и плъзгащи се комарници.

Фолксваген: Отваряне тип "Фолксваген" е специално разработено за плъзгащи се врати и прозорци с 2-4 крила, тежащи до 200кг. Предлагащи високо ниво на сигурност, при наклонено положение, непозволявайки отваряне на крилото от външната страна.

Преградни системи

Модерно и стилно решение за преграждане на помещения, за изграждане на модулни стени, най-често при обособяване на отделни работни места в големи по размер офисни или други видове зали. Преградните системи дават възможност за модифициране на съществуващо помещение, улеснявайки същественно бъдещо преместване или рестуктуриране на преградните стени.

Системите предлагат възможност за комбиниране на прозрачни и непрозрачни модули, а също така и вграждане на щори между стъклата.

Алуминиеви парапети

Предлагаме изработка и монтаж на разнообразни по вид алуминиеви парапети с или без вградено стъкло или други елементи, като алуминиеви тръби. Парапетите се използват за външни или вътрешни стълбища, тераси, веранди и други.

Метал, стъкло и алуминиеви композитни панели

Вентилируеми фасади от керамика и алуминиеви композитни панели

Вентилируемите фасади предлагат отлични характеристики за фасадна облицовка поради високите нива на топлоизолация и шумоизолация, като също така предпазва вътрешната страна на стената от конденз.

Вентилируемите фасади се състоят от алуминиева конструкция, към която се прикрепя облицовка от алуминиеви композитни панели, керамика или други подходящи панели, в зависимост от особенностите на обекта. Между конструкцията и облицовката се полага изолация, изработена от минерална или каменна вата.

Окачени фасади и Покривни конструкции

Окачените фасади са елегантно, ефективно и съвременно архитектурно решение за офис и други обществени сгради, зимни градини и атриуми, предлагайки интелегентно оформяне на външната част на сградата. С възможност за разнообразие от системи, клиентът получава високо ниво на термоизолация и хдироизолация, благодарение на специално разработени дренажни системи.

В допълнение, съществува възможност за изработка на бронебойна окачена фасада.

Зимни градини

Намират широко приложение в съвременните архитектурни тенденции. Подходящи при усвояване на тераси, покриване на басейни, изграждане на самоносещи се конструкции, които представляват отделни помещения.

Галерия