Y O L I S A - ПОРЦЕЛАН ЗА ЦЕНИТЕЛИ   ( Visit Website )

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Туинс 1 ООД търговия на едро и дребно с порцелан от класическия за заведения, хотели и ресторанти до изящния и изтънчен костен порцелан с ръчен декор и съвършен дизайн.

Предлага първокласна колекция от ръчно декориран фин и костен порцелан  с изящни форми и дизайн. Въпреки глобалното развитие на технологиите и многото направени опити порцелана да бъде заменен с по- нови материи, той си остава ненадминат фаворит на трапезата в цял свят. Именно за това, порцелановия сервиз изживява своя ренесанс като един от най-желаните подаръци за младоженци, новодомци и всякакви семейни поводи и празници .
Не случайно, великото творение на света си остава един вечен и траен символ на семейството и уюта предавано с гордост от поколения на поколения.
Благодарение на световната глобализация и повишения интерес към други култури и производства,
Y O L I S A Ви предлага един наистина висококачествен порцелан на изключително достъпна цена, съобразена с икономическата криза и нашия пазар.
Следвайки най-модните цветови тенденции, тук ще откриете освен контрастта на черното и бялото,
една богата гама от ярки и блестящи цветове в съчетание на ръчна декорация от злато, както и популярния сред дизайнерите червен и жълт цвят, и тяхното веселие и топлота, създаващи непоправим контраст с белотата на порцелана.

За порцелана

Първият порцелан в света е произведен в Китай през 618-907 г. Не напразно английската дума "China" означава, както "Китай", така и "порцелан". До ден днешен в продължение на векове, Китай се нарича страната на порцелана.

Нашата основна дейност е търговия на едро и дребно с порцелан от класическия за заведения, хотели и ресторанти до изящния и изтънчен костен порцелан с ръчен декор и съвършен дизайн.

Предлагания от нас асортимент е подчинен на идеята да създава красота и удобство не само като допълнение, но и като неизменна част от уюта на вашия дом, офис и професионално заведение.

 

 

Галерия

Туинс 1 ООД Туинс 1 ООД Туинс 1 ООД
     
Туинс 1 ООД Туинс 1 ООД Туинс 1 ООД
     
Туинс 1 ООД Туинс 1 ООД Туинс 1 ООД
     
Туинс 1 ООД Туинс 1 ООД Туинс 1 ООД

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Туинс 1 ООД
056/ 82 46 82; 0883/ 314 817
Порцелан
гр. Бургас, ул. Константин Фотинов 40                          гр. София Бул. "В. Левки" №74
yolisa@abv.bg

Продукти

  • Фин порцелан
  • Костен порцелан
  • За заведения
  • Култивирани перли
  • Бизнес подаръци