YOLISA

  • YOLISA

    YOLISA

    Търговия на едро и дребно с порцелан от класическия за заведения, хотели и ресторанти до изящния и изтънчен костен порцелан с ръчен декор и съвършен дизайн.

 

За нас

Предлага първокласна колекция от ръчно декориран фин и костен порцелан  с изящни форми и дизайн. Въпреки глобалното развитие на технологиите и многото направени опити порцелана да бъде заменен с по- нови материи, той си остава ненадминат фаворит на трапезата в цял свят. Именно за това, порцелановия сервиз изживява своя ренесанс като един от най-желаните подаръци за младоженци, новодомци и всякакви семейни поводи и празници .

Не случайно, великото творение на света си остава един вечен и траен символ на семейството и уюта предавано с гордост от поколения на поколения.
Благодарение на световната глобализация и повишения интерес към други култури и производства,

Y O L I S A Ви предлага един наистина висококачествен порцелан на изключително достъпна цена, съобразена с икономическата криза и нашия пазар.
Следвайки най-модните цветови тенденции, тук ще откриете освен контрастта на черното и бялото, една богата гама от ярки и блестящи цветове в съчетание на ръчна декорация от злато, както и популярния сред дизайнерите червен и жълт цвят, и тяхното веселие и топлота, създаващи непоправим контраст с белотата на порцелана.

За порцелана

Първият порцелан в света е произведен в Китай през 618-907 г. Не напразно английската дума "China" означава, както "Китай", така и "порцелан". До ден днешен в продължение на векове, Китай се нарича страната на порцелана.

Нашата основна дейност е търговия на едро и дребно с порцелан от класическия за заведения, хотели и ресторанти до изящния и изтънчен костен порцелан с ръчен декор и съвършен дизайн.

Предлагания от нас асортимент е подчинен на идеята да създава красота и удобство не само като допълнение, но и като неизменна част от уюта на вашия дом, офис и професионално заведение.

Галерия