ВАС ЕООД

  • ВАС ЕООД

    ВАС ЕООД

    е сред най-големите производители на макаронени изделия и домашна юфка, както и на уникални продукти като ръчно точени кори за баница-изпечени

 

За нас

Производствената база на "ВАС" ЕООД е разположена в месността Етър в централна България в полите на Стара планина. Широката гама от тестени изделия се произвежда от висококачествени брашна на български производители.

От началото на 2014 г. Компанията пусна в експлоатация нова автоматизирана линия за производство на макарони, фиде, кус- кус, фетучини, талиателе, юфка, навито фиде с отлично качество.

Дългогодишния опит на специалистите на фирмата позволиха пускане в производство на серия диетични макарони и юфки-с фибри, с овесени ядки, пълнозърнести, с ленено брашно, ръжени, които са отличени със златен медал от Международния панаир в Пловдив.

Фабрика за макаронени изделия „ВАС” е единствения производител на Габровска препечена юфка и Препечени макарони, както и на уникални продукти като ръчно точени кори за баница-изпечени, прахообразни полуфабрикати - содена питка, блат за пица, бухти, палачинки, мекици, понички и катми, галета.

Съвместно с немски технолози от фондация SES бяха разработени и пуснати на пазара широка гама от вкусни десертни кремове - пудинг, носещи името „Габрово”.

Строгия контрол на входящи суровини, технологичен процес и автоматизацията на производствения цикъл от суровини до пакетаж на готово изделие гарантират високото качество на нашите продукти.

В отговор на нарасналите изисквания на клиентите си и европейските изисквания компанията разработи и внедри система за контрол на критичните точки HACCP и се сертифицира по ISO22000:2005 и OHSAS18001:2007.Тази фирма е регистрирана на следните места: