Сладкарница Захарно петле ( Visit Website )

Сладкарница Захарно петле

Тук можете да поръчате торта за Вашият празник, сватба, рожден ден с лого на фирмата, избрана по каталог декорация или снимка по Ваш избор която може да бъде изпратена на нашият Email. Поръчките се изпълняват на деня, което гарантира качеството на прясна стока...

Презентация

Сладкарница Захарно петле

Фирмата е основана през 1995 г. Разполага със собствена база, самостоятелен сладкарски обект и предлага множество модели торти за различни поводи и тържества.

 

Тук можете да поръчате торта за Вашият празник, сватба, рожден ден с лого на фирмата, избрана по каталог декорация или снимка по Ваш избор която може да бъде изпратена на нашият Email. Поръчките се изпълняват на деня, което гарантира качеството на прясна стока. Правят се експресни услуги и доставки. При нас може да поръчате и козуначена пита за сватба, кръщене, погача, освещаване и други поводи.

Лятната тераса е подходяща за организиране на детски партита.

В онлайн каталога ще намерите голяма част от нашите продукти. Всяка торта от каталога може да бъде изработена според индивидуалното желание на клиента за всеки вкус и съдържание.

 

  • Каталог
  • Захарно петле разполага със самостоятелен магазин на територията на Т маркет  гр.Самоков ул.Искър 2А

 

Нашето мото е: "Да подсладим живота си"

Услуги и доставки

Тук можете да поръчате торта за Вашият празник, сватба, рожден ден с лого на фирмата, избрана по каталог декорация или снимка по Ваш избор която може да бъде изпратена на нашият Email. Поръчките се изпълняват на деня, което гарантира качеството на прясна стока. Правят се експресни услуги и доставки. При нас може да поръчате и козуначена пита за сватб, кръщене, погача, освещаване и други поводи.

Лятната тераса е подходяща за организиране на детски партита.

Заповядайте и подсладете живота си с вкусните лакомства на Захарно Петле

Галерия

     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Сладкарница Захарно петле - гр.Самоков

Сладкарница Захарно петле - гр.Самоков

0722 66 904 / 0898 503 983

Захарни изделия

гр.Самоков, ул.Рилска Малина 1

История на фирмата

СД Захарно петле - Кибарови и сие със седалище гр. Самоков е на пазара от 1995 г. Снежана Кибарова завършва Техникум по обществено хранене през 1975 г. със специалност сладкартсво. Непосредствено след завършването започва работа в курорта Боровец където в продължение на 20 год. добива опит в сферата на туризма като сладкар и главен майстор сладкар.

През 1995 г. преминава на частна практика, като създава семеен бизнес със собствена сладкарница и производство. Фирмата преминава през много трудности, но ето, че през 2006 г. с общи усилия на семейството открива новата сладкарница „Захарно Петле”. Тя разполага с луксозна търговска зала с 24 места, лятна тераса с 30 места, лятна градина с 12 места и сладкарска работилница в която се произвеждат богат асортимент сладкарски изделия, като торти, пасти, еклери, толумби, тригуни, баклави, щрудели, петифури, дребни сладки ръчно производство с неповторим вкус и богат асортимент, опакована в луксозна опаковка на грамаж 100, 200, 300, 500, 1 кг., 3 кг.