Закуски Никита

  • Закуски Никита

    Закуски Никита

    Закуски Никита са създадени през месец декември 2013 г. и много бързо се налагат като едно от водещите заведения за бърза закуска в Царево

 

Закуски Никита

Закуски Никита са създадени през месец декември 2013 г. и много бързо се налагат като едно от водещите заведения за бърза закуска в Царево.

Пица

Пица на парче, семейни пици и големи пици за празнични и рождени дни. Поръчки за големите пици се приемат и в събота и неделя.

Много бързо наложихме услугата за поръчковите пици. Правим и безплатна доставка на клиенти, които нямат възможност да дойдат да си вземат поръчката.

Джоб Сандвичи

Джоб сандвичите са с различни плънки-колбас/ шунка, шпеков салам, луканка, свинско и пилешко филе, шницел/, кашкавал, топено сирене и картофено кюфте.

Приготвят се на грил-тостер и се пълнят със салати-зеле с майонеза, руска, снежанка, боб с лютеница, пържени картофи и пресни салати-домати, краставици, зеле и лук. Работим с фирма Денито, която ни снабдява със салати и сосове.

Приемаме и приготвяне поръчки за голямо количество джоб-сандвичи в сух пакет при пътувания, излети или фирмено парти на открито. Заявката е 1 ден предварително.

Палачинки

Палачинките се приготвят пред клиента и са с различни плънки-сладки и солени.

Сладки - с шоколад /кафяв и бял/, сладка-ягоди, малини, къпини, кайсия, сливи, боровинка, горски плодове, смокини, мед

Солени - сирене, кашкавал, колбас /шунка, шпеков салам, луканка, свинско и пилешко филе/.

Правим и комбинации по желание на клиента.

Хот-дог

Работим с кренвирши на КЕН и лютеница Олинеза. Приготвя се пред клиента, не се разрязва, а се продупчва хлебчето.

Странджанки

В Бургаски регион популярната в цялата страна принцеса с кайма и кашкавал се нарича странджанка. Пече се на скара, пред клиента, в момента.

Класически сандвичи

Представляват сандвичи върху тостерни филии с различни колбаси кашкавал, сирене или топено сирене. Много често комбинацията е по избор на клиента.

Гарнират се с пресни зеленчуци и маслини.

Фирмата работи по одобрена НАССР система, целогодишно храни ученици /обектите се намират до училищата в града/, поддържа се безупречна чистота, коректно и бързо обслужване.

 

Галерия