Зала 1 ( Visit Website )

Зала 1

Спомням си, когато видях това място за първи път, потънало в прах, с продънен под…


Казах си „Искам да направя от него едно светло и красиво място, където хората да могат да правят неща, в които наистина вярват и искат.”

Презентация

Зала 1

Спомням си, когато видях това място за първи път, потънало в прах, с продънен под…


Казах си „Искам да направя от него едно светло и красиво място, където хората да могат да правят неща, в които наистина вярват и искат.” Невъзможно беше да създам това място без подкрепата на много хора, които вярваха така силно, както и аз. Невъзможно е само с едно усилие да се постигне това, ето защо впрегнах усилията на тези много хора, които бяха до мен и ми казваха „Струва си да продължаваш.”


Както във всяка история и в моята има лоши герои, но както във всяка история доброто побеждава…така се случи и в моята. Срещнах се с хора, които ми показаха, че законът е създаден, за да защитава истината. А когато можеш да гледаш всеки в очите, винаги виждаш истината.


От онези дни помня едно, изтървано между другото, изречение, което по-късно ме накара да повдигна планина, ако мога така да се изразя: „Няма да печелим ние – но няма да печелиш и ти!” Доста мислих …не знаех откъде да започна и тогава започнах Едно по Едно.
Когато правиш нещата Едно по Едно, те стават подредени, смислени и ясни.
Изминало е много време, откакто това място беше прашна и мръсна дупка. Много хора сбъднаха своите мечти именно тук в –Зала Едно. Има още много път пред мен…и толкова много мечти които да сбъдна.

 

Аз съм Георги Мичев и продължавам
да преследвам мечтите си. Една по Една.

От извора

Клуб за български народни танци “ОТ ИЗВОРА” предлага обучение за любители. Тук можете да научите както най – популярните български хора, така също и не толкова познати, но интереснихора от отделните етнографски области на България: ШОПСКИ (Граовско, Четворно, Петрунино, Бера, Йове, Кукунешко и др.); ТРАКИЙСКИ (Право тракийско, Копаница, Тракийска ръченица, Трите пъти, Бучемиш и др.); ПИРИНСКИ (Ширто, Арап, Малишевско, Джангурица, Гинка, Старо банско и др.); СЕВЕРНЯШКИ (Дунавско, Дайчово, Елено моме, Бранковска ръченица, Пайдушко, Чичово, Ляво, Шира и др.); ДОБРУДЖАНСКИ (Ръка, Сборенка, Повлекана, Опас и др.); и РОДОПСКИ (Сворнато, Йенино)! Заповядайте при нас, за да усетите духа на народните танци.

Балканци

Школата за български и гръцки фолклорни танци “Балканци” е рожба на:

 

Атансис Илияс - дългогодишен танцьор, преподавател и хореограф на български и гръцки народни танци и синът му Никос - дългогодишен танцьор на български и гръцки народни танци Школата e създанена с идеята да ви предадем нашето изкуство, дългогодишен опит и любов към народното творчество на двете държави, както и да помогнем за Вашето добро настроение и форма, да внесем повече радост в ежедневието ви.

 

Целта ни е да ви научим на най-популярните

 

БЪЛГАРСКИ ХОРА: Право, Самоковско, Дунавско, Еленино, Дайчово, Пайдушко, Касапско, Ръченица на хоро, Копаница, Йове, Чичово, Влашко, Малишевско, Ръка, Трите пъти, Тракийско, Граовско, Шопско, Бучимиш, Седи Донка, Криво Садовско, Две невести хоро водят, и много други.

 

и ГРЪЦКИ ТАНЦИ: Сиртаки, Зимбекико, Цанико, Каламатянос, Чифтетели, Икариотикос, Суста, Пендозали, Критикос и др.

 

На ваше разположение сме да ви научим и на всяко друго хоро или гръцки танц по ваше желание!

Танго Порта

График на уроците по аржентинско танго в Зала 1 на бул. Дондуков 11:

 

Група за абсолютноначинаещи от11 февруари
Вторник и Четвъртък от 20:30 ч. до 22:00 ч.

Група за начинаещи и средно напреднали
Понеделник и Сряда
от 20:30 ч. до 22:00 ч.

 

Цени:
единично посещение – 6 лв.
месечна карта за един човек за 8 урока – 40 лв.
месечна карта за двама за 8 урока на човек – 70 лв.
индивидуален урок – по договаряне.

 

Ако желаете вашия сватбен танц да бъде аржентинско танго, ние ще ви научим. Ако искате на вашето парти да се танцува аржентинско танго, обадете ни се.

 

НОВО!!! КУРС ПО АРЖЕНТИНСКО ТАНГО ЗА АБСОЛЮТНО НАЧИНАЕЩИ!!!

НОВО: На 11 Февруари 2014 г. Tango Porta започва нов курс по аржентинско танго за абсолютно начинаещи. Уроците по аржентинско танго ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 20:30 ч. до 22:00 ч. в Зала 1 на бул. Дондуков 11. Не е нужно да идвате по двойки. Всички желаещи са добре дошли!

 

Танцувайте с нас аржентинско танго!

За записване: тел. 0878 329556

Промоционален урок: ТАНЦУВАЙ ЗА 1 ЛЕВ
7 Февруари, петък, от 20:30 ч. до 21:30 ч. в Зала 1 на бул. Дондуков 11

 

Всички, които имат предварителни умения са добре дошли да се включат в някоя от групите ни.

 

Зумба

Здравейте, казвам се Светослава и съм лицензиран Зумба инструктор, занимавала съм се с танци, имам опит и като фитнес инструктор.

 

Програмата Zumba е курс по фитнес танци, включващ разнообразни ритми (бързи,бавни) и танцови движения, които тонизират и извайват тялото, чрез уникален смесен баланс от кардио и мускулно-тонизираща тренировка.

 

Програмата Zumba е най-ефективната, иновативна и емоционална тренировка, предназначена за всички, както за начинаещи, така и за трениращи с различна степен на физическа подготовка.

 

 

 

Елате и се уверете сами!

 

Всяка събота от 16:00 до 17:00 часа.


Цената за еднократно посещение е 5 лв.

Street Dance

“New eX” е нещо, в което ние живеем и творим. Когато избрахме този път дори не предполагахме, че толкова много хора ще ни повярват и… ще затанцуват с нас!

 

Школата на “New eX” открихме малко след старта на балета. Отрекохме всякакви граници и решихме да танцуваме от сърце! И не след дълго започнаха участията, състезанията, почетните стъблици и първите места.

 

Нашият стил е завладян от свободата и възможноститие, които града ни дава. Категорията Street dance (уличен стил) ни позволява да смесваме техниката на танца с чувствата на всеки един от нас и вас!

 

Зала за танци

Зала Едно е замислена и създадена като многофункционално място на което да се провеждат различни мероприятия. Тя е перфектното място за различни видове школи по танци, танцови семинари и work шопове. Залата е 90 кв.м. ( чиста площ ) просторна и много светла.

 

Разполага с над 24 кв.м огледала които позволяват контрол при движение ,както при пълен фас, така също и на пълен профил.


Подовия ламинат е от специален прфил гарантиращ идеално сцепление необходимо за провеждането на различните танцови мероприятия.


Зала Едно разполага с озвучителна техника с мощност 100 W която чете всички видове звукови носители. Това гарантира качествен и мощен звук, които прави репетициите едно истинско удоволствие.


Залата е идеално климатизирана и прохлада , Включения ТЕЦ е другото нещо което гарантира удобството и комфорта на посетителите й през есенно-зимния период.


Ние екипът на Зала Едно ще се радваме да работим заедно и с общи усилия да оформим лицето на българския танц.

 

Зала за семинари

Зала Едно е напълно приспособима към вашите специфични нужди. Тя дава възможност за провеждане на различни видове презентации, обучения и семинари както на малки групи (5-10 човека), така и на големи (50-70 човека).

 

Залата е с обща площ 90 кв.м. В зависимост от желанието на клиента, предлагаме възможността за прожектиране с мултимедия както в дълбочина, така и в ширина. На стените има закачени големи винилни екрани (12 кв.м. и 10кв.м.), което позволява изключително удобно залепване на флипчарт листа или други хартиени материали. Качественото озвучение, с което разполагаме е необходимото допълнение, което дава още по- голяма свобода на действие за реализиране на вашите идеи.

 

Ние, екипът на Зала Едно, ще се постараем да отговорим на всички Ваши очаквания и да създадем комфорта, уюта и удобството, от което имате нужда.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Зала 1 - София

Зала 1 - София

0878 737 805

zala1.com
Танцови школи

София, бул. Дондуков 11

enter@zala1.com

Зала за парти

Зала за парти под наем!

Подходяща за детски партита, за лични и служебни партита, за рождени и именни дни, за годишнини.

За хора, които си търсят поводи за празнуване, а не разполагат със собствен терен!

 

Ние ви даваме възможност да празнувате и се забавлявате без да се занимавате с предварителна подготовка и без досадно чистене след като си отидат гостите ви.

 

Залата е с големина 90 кв.м., разполага със собствено озвучаване и отлична климатизация.

 

Изгодно и удобно в центъра на София