Евромакс Груп

  • Евромакс Груп

    Евромакс Груп

    Настилките от щампован бетон съчетават устойчивостта на бетона и красотата на техния дизайн.

 

Щампован бетон Разград

Фирма “Евромаксгруп”ЕООД е частна строителна фирма създадена през 2009 година. Седалище на фирмата е град Разград с основен предмет на дейност обработка на различните видове промишлени и индустриални подови настилки. „Евромаксгруп”ЕООД е с конкурентни позиции в строителния сектор. Ние предлагаме изработка на шлайфан и щампован бетон.

Настилките от щампован бетон съчетават устойчивостта на бетона и красотата на техния дизайн.

Системата се състои в оцветяване с минерални материали с висока устойчивост, щамповане и добавяне на компоненти за якост на площи с пресен бетон,като в следствие се получава монолитна настилка, оцветена с приятни геометрични текстури и образува привлекателни дизайни. Тяхното бързо поставяне,минимално поддържане и ниска себестойност са основните причини, за да се превърнат в идеалните настилки за пешеходни пътеки и алеи, пред гаражи, на рампи, паркинги, за вътрешни пространства, около плувни басейни,пред входове на хотели, в ресторанти, магазини, шоурумове и др.

Настилките от щампован бетон Ви предлагат разнообразна гама от цветове и текстури,от имитации на керамични материали като тухли или плочи до естествени или изкуствени камъни като варовици и др.

Шлайфан бетон

Шлайфаният бетон е широко разпространена бетонна настилка за промишлени помещения. Икономична и бързо изпълнима.Той е подходящ за промишлени, търговски и жилищни сгради и помещения. С цвят по избор на клиента.