Бързи срещи и запознанства

  • Бързи срещи и запознанства

    Бързи срещи и запознанства

    Основната ни цел е да помогнем на хората да намерят подходящия за тях човек без да губят излишно време, финанси и нерви, докато междувременно се забавляват.

 

Бързи срещи и запознанства в София

Случвало ли ти се е да отидеш на катастрофална среща, от която да се чудиш как да се измъкнеш?

Комуникацията куца, а оправданията ти за измъкване просто не искат да подействат?
Ужасно, нали?

Ние, екипът на Zapoznaj.me, те спасяваме от подобни неловки ситуации. Спестяваме ти 10 ужасни срещи, продължаващи с часове в 10 отделени дни и 10 избора на облекло. Заменяме ги с 10 възможности да придобиеш увереност, 10 причини да се усмихнеш и 10 (и повече) нови запознанства и то в една - единствена вечер.

Основната ни цел е да помогнем на хората да намерят подходящия за тях човек без да губят излишно време, финанси и нерви, докато междувременно се забавляват.

Постигаме това, като разчупваме стереотипите за срещи и предлагаме на своите клиенти нещо по-различно, нещо ново и определено по-вълнуващо!

Посети някое от нашите събития, за да се увериш!

Как протичат нашите събития?

Освен запознанства, нашата основна мисия е хората да се забавляват и да останат с приятни спомени. За целта нашият основен фокус е да организираме бързи срещи със социални игри (например невероятната игра на фантазията - Диксит), защото в процеса на игра хората се отпускат и показват най-доброто от себе си.

Dixit e много проста игра, която можете да играете с всеки. Как протича всяка отделна игра зависи напълно от това в каква компания сте се събрали да играете и никоя игра не е една и съща с предишната.

Прекрасната комбинация между красивите илюстрации от френската художничка Мари Кардo и лесните правила, в съчетание с въображението, правят играта много приятна. Играта е наградена със Spiel des Jahres за дизайн през 2010.

Единственото допълнително правило, което ние от Zapoznaj.me добавяме е, че думата или изречението, което съответства на картата и разказвачът изрича, трябва да е нещо, свързано с неговата личност/характер.

След играта всеки участник попълва форма за съвпадения, в която отбелязва с кого би искал да продължи комуникацията си. Ако отсрещната страна също е написала, че иска да продължи комуникацията си с този участник, екипът на zapoznaj.me им разменя контактите. Размяната на контактите не обвързва участниците със задължения за последваща среща!

Организаторите събират листата на всички участници и имат ангажимента да уведомят всеки в случай/и на съвпадение/я, както и да съобщят контактите на съвпадението. Всеки участник трябва сам да поеме инициативата да се свърже със своя (може би) бъдещ партньор.

Къде се провеждат събитията?

Събитията се провеждат в клуб за социални игри "Каркасон"

Адрес: София, булевард Цар Освободител 7 (Централен Военен клуб).

Повече информация и снимки на клуба вижте тук: клуб Каркасон

Ако не се вмествам във възрастовата граница за съответното събитие?

Възрастовата граница е поставена само за ориентир. Ако сте малко под или над нея, може да се запишете за събитието. Екипът на Zapoznaj.me организира speed-dating събития за различни възрастови групи. Най-вероятно вашата възрастова група спада към някое от следващите събития.

Трябва ли да се подготвя предварително?

Специална предварителна подготовка не е необходима.

Колко струва участието в speed-dating събитие?

Цената на участие варира според събитието.

Какво се включва в цената на билета за участие?

Цената на билета включва вашето участие в бързите срещи и чаша малиново вино. Друга консумация на напитки или храна се заплаща допълнително.

Пази ли се дискретността на участниците?

Само екипът на Zapoznaj.me разполага с вашите контакти. Те не се споделят с никого, освен в случаите на съвпадение между двама участници.

Мога ли да дойда с приятел?

Може да си доведете приятел, но само регистрираните през сайта взимат участие в бързите срещи.

Необходима ли е лична карта?

Необходимо е да носите официален документ за самоличност. Екипът на www.zapoznaj.me проверява преди събитието дали данните Ви съответстват на подадените в регистрационната форма. Никаква допълнителна информация не се записва от документа Ви за самоличност.

Мога ли да платя на ръка в деня на събитието?

Плащане на ръка не е опция към момента.

Възможен ли е отказ от участие след като вече съм се регистрирал/а?

Отказ от участие е възможен до 3 дни преди събитието като за целта трябва да уведомите екипа на Zapoznaj.me чрез мейл, контактната форма на сайта или телефон. В случай на отказ получавате цялата заплатена от вас сума обратно.

Какво се случва след края на всички срещи?

След края на събитието организаторите събират листата на всички участници и имат ангажимента да уведомят всеки от участниците в случай/и на съвпадение/я, както и да съобщят контактите на съвпадението. Всеки участник трябва сам да поеме инициативата да се свърже със своя (може би) бъдещ партньор.

Как да се запиша за участие?

За да участвате в събитие, моля изберете събитие спрямо вашата възраст от тук: списък със събития. След това изберете желаното събитие. На страницата, която Ви се отвори, има регистрационна форма.

Има ли специален дрескод?

Няма специален дрескод, освен ако това не е изрично отбелязано на страницата на конкретното събитие.

Ако нямам навършени 18 години?

Според правилата на сайта, само участници, навършили 18 години и попадащи във възрастовите граници имат право на участие в събитията.

Кой на кого се обажда след срещите?

Всеки участник трябва сам да поеме инициативата да се свърже със своя (може би) бъдещ партньор.

Колко пъти мога да участвам?

Може да участвате колкото пъти искате, но за да срещате различни хора, в момента на регистрацията ви се проверява дали вече не се е записал участник от противоположния пол, с когото вече сте били на бърза среща. В такъв случай няма да може да участвате в това събитие.

Какви са правилата ?

Според типа на събитието:

Ако събитието е тип социални игри: Всички участници се събират около една маса, на която се раздават карти от асоциативната игра Dixit. Правилата на Dixit се изясняват на място. Преди началото на същинската игра всеки казва няколко изречения за себе си. Събитието продължава 90 минути. Когато играта свърши, участниците в speed dating-a попълват своите карти с предпочитания за партньорите, с които биха искали последващ контакт.

Ако събитието е тип стандартен speed dating: Всяка от срещите е с продължителност осем минути, като водещият на събитието подава сигнал за начало и край. По време на осемте минути двойката говори за каквото пожелае с цел опознаване на събеседника, но хората нямат право да си обменят контакти – телефон, мейл и т.н. След всяка среща мъжете сменят масата на ротационен принцип и така докато всеки от тях е говорил и с 5-те присъстващи дами.

След края на събитието организаторите събират листата на всички участници и имат ангажимента до 24 часа да уведомят всеки от участниците в случай/и на съвпадение/я, както и да съобщят контактите на съвпадението. Всеки участник трябва сам да поеме инициативата да се свърже със своя (може би) бъдещ партньор.

Какви хора идват на събитията?

Единственото обединяващо между участниците е възрастовата група, на която принадлежат.Тази фирма е регистрирана на следните места: