Зариан 5

  • Зариан 5

    Зариан 5

    Вече повече от 20 години, ние доказваме качеството и стила в изработването на значки, ключодържатели, медали, плакети, нагръдни знаци, табели и пластични обемни стикери. От 2000 година разполагаме със собствена производствена база и затворен цикъл на работа, включително системата за фотохимична обработка...

Зариан 5

Зариан 5

Фирма Зариан - 5 ЕООД има дългогодишен опит в производството на сувенирна реклама.

Вече повече от 20 години, ние доказваме качеството и стила в изработването на значки, ключодържатели, медали, плакети, нагръдни знаци, табели и пластични обемни стикери. От 2000 година разполагаме със собствена производствена база и затворен цикъл на работа, включително системата за фотохимична обработка (ецване), което дава възможност за качествено и бързо изпълнение на поръчките. Ние сме лидер в производството на пластични обемни стикери, като разполагаме с различни видове висококачествен емайл с UV защита.

В зависимост от приложението на стикерите, емайла има различна еластичност и вискозитет - за външни условия, за вътрешни условия, за монтаж върху извити повърхности, за монтах върху текстил, цветни и брокатени ефекти. Обемните ни стикери издържат на външните атмосферни ословия без да променят цвета на изображението и качеството си. Единствено ние предлагаме обемни пластични стикери за текстил, ефектен начин да демонстрирате бренда си.

 

Галерия

Карта