Zariyana Sports Med

  • Zariyana Sports Med

    Zariyana Sports Med

    Кинезиологичната лента е тънка, еластична лента, която може терапевтично да облекчава болката,

 

Кинезиологични ленти

Посветени на предоставяне най-добрата информация за Спортните Ленти, ние следим новините, за това което търсите.  zariyana.com е достоверен източник по въпроса за  лентите в спортната медицина.Независимо дали сте треньор, който трябва да осигури ленти за глезените на своите спортисти, или терапевт, търсещ спортни ленти за пациентите си, ние ще ви осигурим най-подходящите за вас.

Ние сме най-добрия ресурс, когато търсите онлайн информация за тези продукти. Имате въпроси, искате да оставите коментар? Моля, свържете се с нас по всяко време, за да ни уведомите относно вашите мисли. Ние винаги се стремим да се усъвършенстваме и да направим най-доброто за вас.

Компресивни чорапи

Компресивните медицински чорапи „MAIZI” са продукт с функция, която подобрява венозното кръвообращението по посока на сърцето. Те са медицинско средство за лечение на разширени вени. Това не са обикновени чорапи, те упражняват постепенно намаляващ натиск по целия крак. Натискът от прасеца, които е между 60% - 90% постепенно намалява към бедрото до 10% - 50%. Този променлив натиск помага да се намали връщането на кръвта в краката като по този начин се облекчава и подобрява венозното налягане.

Функции:

1. Предотвратяване и лечение на разширени вени.
Дизайнът с намаляващ натиск подобрява венозното налягане и облекчава умората.  Подобрява циркулацията на кръвта и успокоява разширените вени. Симптомите на уморени и тежки крака бързо отминават.

2. Стягане на тялото
Удобната и мека тъкан плюс стягащия дизайн осигуряват ефекти като плосък корем, прибиране на бедрата и стягане на краката.

Материал:
Памук, ликра, двойно обшити уретанови нишки.