ZARRA coffee

 • ZARRA coffee

  ZARRA coffee

  Компанията е специализирала в производството - печене, мелене, пакетиране на кафе.

 

ZARRA coffee

ZARRA coffee е фирма, създадена през 1996 г. от инж. Светлозара Димитрова със 100% частен капитал. Компанията е специализирала в производството - печене, мелене, пакетиране на кафе. Фирмата е започнала своята дейност с търговия на дребно в малък магазин за насипно кафе.

В годините създадохме собствена производствена база, обучихме персонал, изградихме деен колектив от професионалисти и дистрибуторска мрежа.

Фирмата е изградила колектив от специалисти. Тенденцията на ZARRA coffee е да открива и обучава нови кадри, като им предоставя възможност за развитие на техните професионални умения и творческа мисъл.

В стремежа си да удовлетворим нуждите на нашите клиенти, предлагаме широка гама кафе. Използването на най-модерната техника и технология, високите санитарни изисквания, високотехнологичните опаковки, както и опита на нашите специалисти в лабораторията и производството са гарант за високото качество.

Затвореният цикъл на производство и стриктният подбор на доставчици ни дават възможност да контролираме качеството на всеки етап от производствения процес.

Наши клиенти са:

 • Републикански вериги
 • Регионални вериги
 • Търговци на едро и дребно
 • Вендинг оператори
 • Заведения, хотели и учреждения

Кафето

Кафето (от тур. Kahve) е една от най-популярните напитки в света. Със своя аромат, вкус и силно тонизиращо действие, то е широко популярно почти във всички кътчета на Земята и е стратегически важна суровина в световната търговия.

За родина на кафето се смята Етиопия, където и до днес се среща и като диворастящо растение. Но своята популярност кафето дължи не на родината си, а на Йемен - от там започва триумфалното му шествие и завладяване на света. Именно от там арабските търговци първи започват разпространението му.

Все още дори и специалистите спорят за произхода на името му. Някои смятат, че кафе се образува от арабското кауе, което означава сила, енергия. Други го свързват с названието кахва, идващо също от арабски и означаващо вино. Третата версия е на база името на провинция Каффа в южна Етиопия, където и до днес из горите се среща диворастящо кафе.

Разфасовки 1 кг

ВендингArabica Gold

Най-изтънченият от смесите на ZARRA coffee, създаден да задоволи вкуса на познавачите.

Плътният и леко кисел аромат на арабика от Централна и Южна Америка е съчетан с аромата на натурална Африканска арабика, към тях е прибавена плътността на Индийска робуста за кадифен каймак.

ВендингGrand Bar

Мекият и деликатен аромат, сладък вкус на Централна Американска арабика е комбиниран със силния шоколадов аромат на Азиатска робуста.

Балансът между аромат и плътност е перфектен за тези, които ценят ароматно, силно, плътно кафе.

ВендингOro Crema

Създадено от най-доброто качество на Бразилската арабика, Индийска и Африканска робуста.

Вендинг
Vending Select

Гаранция за плътност, аромат и каймак.

Разфасовки 100 гр.
Вендинг
MOCCA Orient

Предназначено за направата на турско кафе, широко разпространено на Балканския полуостров. Начинът му на приготвяне и поднасяне е цял ритуал.

Приготвя се в медно джезве, в което след кипване на водата се добавя кафе и захар. MOCCA orient е ситно смляно с ориенталски вкус – силен, плътен, ароматен.

Кафе черно като ада, сладко като първата целувка, горещо като огъня.

Вендинг
MOCCA Espresso

Съчетава българския вкус с италианската традиция.

Предназначено е за приготвяне на кафе на еспресо, шварц машини и кафеварки.

Съчетава мекотата на арабиките и силата и плътността на робустите.

Вендинг
ZARRA Aromatic

Предназначено за направата на турско кафе, широко разпространено на Балканския полуостров.

Начинът му на приготвяне и поднасяне е цял ритуал.

Приготвя се в медно джезве, в което след кипване на водата се добавя кафе и захар. ZARRA aromatic е ситно смляно с ориенталски вкус – силен, плътен, ароматен.

Инстантни продукти

ВендингВодени от все по-нарастващия стремеж да се храним със здравословни продукти, създадохме REGINA кафе 3в1 с натурален сладител Стевия Сладко…без захар. Едно пакетче от 12гр. е напълно достатъчно за приготвянето на концентрирана освежителна напитка от 150 ml (енергийна стойност 255kcal), която съдържа: пълномаслено сухо мляко, суха сметана, висококачествено инстантно кафе ситна гранула 12% (1,5гр. в една напитка), захарта е заменена с естествен сладител Стевия.

Стевията е многогодишно растение, листата му съдържат глюкозиди, пектин, витамини, аминокиселини, ефирни масла.

Установено е, че стевията и нейният екстракт са незаменими продукти за хора обременени от диабет, високо кръвно налягане, тя регулира обмяната на веществата, оказва лечебно-профилактично и оздравително действие при стресови натоварвания и повишена умствена работоспособност.

Кафе 3в1 REGINA с натурален сладител Стевия може да се продава във всички хранителни магазини и специализираните магазини за здравословни продукти.

Кафе 3в1 REGINA с натурален сладител Стевия се предлага в опаковка 16 бр.х 12гр. в кутия, транспортната опаковка съдържа 10 кутии.
На едро

Кафе на зърна, пакетирано в чували по 5 и 20 кг.

Вендинг
1) Арабики     2) Робусти
Рио Минас     Индонезия ELB
Сантос     Индонезия EK
Колумбия     Индонезия тъмна
Коста Рика     Индия Чери
Гватемала     Камерун
Никарагуа     Мадагаскар
Етиопия     СК
Мексико     Уганда
Кения     Виетнам 18
Инд. арабика     Виетнам 16 МИТ
    Виетнам 16

както и най-различни комбинации от тях в зависимост от желаното кофеиново съдържание, вкус, аромат!
ВендингИндивидуални поръчки

ZARRA coffee изпълнява индивидуални поръчки. Селектираme бленд със специфичен и уникален вкус по желание на Вас- клиентите.

В състояние сме да произведем кафе с ваша търговска марка. Състава на кафето,дизайна на опаковката и респективно цената са съобразени с желанията и фирмената Ви политика.

Имаме клиенти, за които го изпълняаме и смело твърдим, че можем да задоволим и Вашите желания. Предлагаме да произведем кафе в опаковка с ваше лого от по 100 грама - смляно за джезве и еспресо, кафе на зърна от по един килограм.
Вендинг

Ние можем да Ви предоставим всичко за вашия вендинг бизнеса

ВендингТехника:
- Машини, кафеавтомати с монетен механизъм - основно производство на NECTA Zanussi
- Кафе роботи - основно марка SAECO нови модели
- Машини с моно дози 7-9 гр. във филтърна хартия, мека и твърда капсула
- Професионално оборудване на заведения кафе машини, кафе мелачки, чаши и рекламни материали

Продукти и консумативи:
- Кафе на зърна
- Инстантни продукти от водещи марки в бранша: мляко, шоколад, чай, кафе, плодови и зеленчукови продукти
- Чаши- пластмасови и картонени, бъркалки
- Резервни части

Дистрибутори на кафе Шумен

В стремежа си да удовлетвори нуждите на своите клиенти, ZARRA coffee пече и предлага над 30 сорта кафе от Централна и Южна Америка, Африка и Азия. Арабики и Робусти, познати на българския пазар. Разполагаме със собствена фабрика за печене и пакетиране на кафе и инстантни продукти, която отговаря на всички европейски и български изисквания.

Политиката по качеството и безопасността на продукта на фирма Зара Трейд 08 ООД е разработена на основата на принципите за управление на качеството, дефинирани в сертифицираната и внедрена ISO 9001:2008, принципите на НАССР, като отразява взаимодействието между всички страни, свързани с постигане на желаните резултати по отношение на качеството, безопасността на продукта и удовлетвореността на клиента.

Процесът на изпичане на кафето е най-деликатният момент от преработката му. Точната температура и време на изпичане на всеки сорт кафе определят аромата и вкуса му. Идеалното изпичане се променя в зависимост от ботаническия вид и недостатъци на зърното. Кафето се пече при температура от 180 – 200°С за 18 – 20 минути. Всеки нов цикъл на печене се контролира поотделно и индивидуално, за да се гарантира продукт с дълготрайно качество.

Качество

Основна цел на фирмата е гаранцията за високо качество на продуктите. Това предполага проследяване на цялостния процес: от избора на доставчици, окачествяване при приемане, съхранение на суровото и изпечено кафе до стриктното спазване на цялостната технология и технологична документация.

Продуктите на ZARRA coffee отговарят на изискванията на Българския Държавен Стандарт и международни стандарти. Те редовно се предоставят за изследване на показатели в оторизирани лаборатории към Българското Министерство на Здравеопазването.

През 2006 г. фирмата въведе НАССР система за контрол във всяка производствена фаза – от закупуването на суровината, селектирането, обработването й до крайния продукт и доставка до клиента;

От 2013 г. всички произвеждани продукти:

 • Печено и пакетирано кафе
 • Пакетирани инстантни продукти - 3в1 с натурален сладител Стевия, сухо мляко

са произведени в условията на внедрена и сертифицирана Система за управление на качеството и безопасността ISO 9001:2008.