ZBRWOMAN   ( Visit Website )

ZBRWOMAN

е българска марка, която съществува на пазара от 2001 година. Дизайнерският екип - Силва Йорданова и Цветелина Бранкова-Танева, адресират колекциите си към динамичните млади жени, чувствителни и взискателни към непрекъснато променящите се модни тенденции.

Презентация

Дизайнерска мода от ZBRWOMAN

ZBRWOMAN е българска марка, която съществува на пазара от 2001 година. Дизайнерският екип - Силва Йорданова и Цветелина Бранкова-Танева, адресират колекциите си към динамичните млади жени, чувствителни и взискателни към непрекъснато променящите се модни тенденции.

ZBRWOMAN е мода за интелигентните и еманципирани дами с усет за красота и оригиналност, които не се колебаят да експериметират с цветове и материи.

Марката акцентира на практичната универсалност на моделите, подходящи за деловото ежедневие, като разчупва общоприетите стандарти за бизнес стила с характерния за ZBRWOMAN романтичен шик.

ZBRWOMAN е два пъти носител на престижната награда за мода “Златна игла”, присъдена от Българската Академия за Мода в раздела “Модна къща на годината” за 2004 и 2006-та година.

 

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ZBRWOMAN
ZBRWOMAN
0888/ 00 54 30 / 0888/ 00 54 305
Дамско облекло
София, бул. Черни връх 47