Здраве 123

  • Здраве 123

    Здраве 123

    Компания, предлагаща хранителни добавки, която се основава на семпла философия. Ние вярваме, че най-прекият път към отличното здраве е да сме сигурни

 

Онлайн магазин на дистрибутор на AquaSource

Компания, предлагаща хранителни добавки, която се основава на семпла философия. Ние вярваме, че най-прекият път към отличното здраве е да сме сигурни, че тялото ни получава от естествени източници всички важни хранителни вещества, от които се нуждае.

Вече 20 години AquaSource предлага на пазара висококачествени продукти. Ние използваме само най-добрите налични естествени съставки, без значение каква е цената. Защото ние не харчим средства за реклама, скъпи връзки с обществеността нито за лъскави опаковки.

AquaSource е ангажирана да насърчава запазването на здравето чрез естествени съставки и предлагане на широка гама висококачествени хранителни продукти, достъпни за всеки. Като част от визията ни, нашите продукти се продават от независими дистрибутори чрез най-мощния метод на разпространение: „рекламиране от уста на уста“.

Магазинът предлага нежната, натурална новозеландска козметика Natural Being. Предлага продукти за почистване, тонизиране, грижа за очите, хидратиране /дневен и нощен крем/ за мазна към нормална кожа и за нормална към суха кожа, както и крем за ръце и тяло.

Ще предоставим за нашите клиенти и йонна четка за зъби Soladey-eco, предлагана единствено от АкваСорс, която може да се ползва цял живот, само главата е необходимо да бъде подменяна на няколко месеца.

Не е за пренебрегване и калъфът на телефон Call Safe - предпазващ от радиацията излъчвана от мобилните телефони. Това е нещо много пренебрегвано от всички нас, а тепърва ще берем плодовете от този вид радиация.

Хранителни добавки Кюстендил