Заложна къща Атлантис

  • Заложна къща Атлантис

    Заложна къща Атлантис

    Заложна къща Атлантис съществува вече повече от две години.Ние инвестираме в своя човешки ресурс и в социалната мрежа в цялата страна, с цел да предложим на клиентите си най-бързия и добрия начин за получаване на заем срещу залог.

 

Заложна къща Атлантис

Заложна къща Атлантис  съществува вече повече от две години.Ние инвестираме в своя човешки ресурс и в социалната мрежа в цялата страна, с цел да предложим на клиентите си най-бързия и добрия начин за получаване на заем срещу залог.Предодставяме на своите клиенти бързи заеми , обезпечени със залог върху движими вещи. Условията ни за отпускане на заем са лесно достъпни за всеки.Съхраняваме на добре защитени места и се грижим за вашите вещи.

Дългодишният ни опит от финансовата сфера ни дава възможност да оцениме максималната стойност на заложената вещ и вие да получите максималната сума от нея.Поддържаме високи стандарти като се стремим да получавате коректно отношение и нужното доверие. Точно поради тази причина първите 7 дни от договора лихвата ще бъде 0 % а през останалия период от време ще бъде 0.3 %.

Другия плюс който получавате от нас е че имате бонус още 7 дни след изтичането на договора в които 7 дни може да си вземете заложената вещ. За да може да бъде още по – удобно на клиента нашата финансова къща разполага с класифициран персонал с който не е нужно да ни посещавате вие а чрез едно телефонно обаждане пристигат на място и оценяват избраната от вас вещ.Заложна къща Атлантис отпуска заеми с минимален срок от 1 ден до максималният 30 дневен срок.

Ние работим без почивен ден от 09:00 до 20:00, както и работи с фирми като ЕКОНТ с което сме се погрижили вещите към които имате интерес да пристигнат невредими до дестинацията ви.Залог включва: злато,сребро (изкупуване и продажба) автомобили, МПС,лодки, имоти,домашна техника,електроника,домакински уреди,GSM апарати, аксесоари, копютри,антики и др, както и предлагаме интересни неща за продажба от 10 % до 50 % по ниски цени от реалната стойност на артикола.Наясно сме че не сме единствени в занаята но за разлика от конкоренти Заложна къща Атлантис не товари клиентите си с допълнителни такси и очисления.

Ще разгледате нашата галерия в която е показано разнообразие и различни артикули.За цени и състоянието на вещите ще бъдем много по-полезни ако поддържаме контакт било то в социалната мрежа или на посочените телефони.Свържете се с нас за добра и изгодна сделка за вас.