Магазин за цветя Златна Роза ( Visit Website )

Магазин за цветя Златна Роза

Ние от ЕТ Мая Димитрова се стремим да предлагаме на нашите клиенти стилни и запомнящи се букети и аранжировки за всякакви поводи – рожденни дни, именни дни, юбилеи, сватби, за Свети Валентин, за Осми март и др...

Презентация

Магазин за цветя Златна Роза

Ние от ЕТ Мая Димитрова се стремим да предлагаме на нашите клиенти стилни и запомнящи се букети и аранжировки за всякакви поводи – рожденни дни, именни дни, юбилеи, сватби, за Свети Валентин, за Осми март и др. Екипът ни се е специлизирал в изработването на цялостен флорален дизайн за сватби, включващ булчински букети, букети за шаферки, бутониери, цветя за коса, цветни гривни за ръка, украса за кола, украса за булчинска маса и всичко друго от цветя, ограничено само от Вашите фантазии.

ЕТ Мая Димитрова е на вашите услуги за създаване на приказна атмосфера на вашето парти, фирмено събиране, рожден ден или  друг повод.

Нашата мисия е да доставяме радост и усмивки чрез стилни букети, кошници с цветя, аранжировки и подаръци!
Изпълнявайки тази мисия, екипътни предоставя качествени и бързи услуги на своите клиенти. За нас най-голямото удовлетворение е да успеем да предадем чувствата и емоциите вложени от Вас в букета или аранжировката, които сте избрали да изпратите на любимия човек. Ето защо полагаме всички усилия да имате винаги най-добрия избор от хубави цветя и букети и винаги най-доброто обслужване!

Цветята винаги са били универсалният и най-желан подарък. С нас Вие лесно, бързо и качествено може да зарадвате някой скъп за вас човек с невероятен букет цветя и поздрав в тематична и красива картичка.

 Според сезона, чрез ЕТ Мая Димитрова може да направите доставка на цветя. Всеки сезон тук е уникален, заради уникалните цветя, които ще намерите.

Възползвайте се от услугите ни, и подарете един Съвършен миг!

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Магазин за цветя Златна Роза - Враца

Магазин за цветя Златна Роза - Враца

092 622 053 / 0889 386 376

N/A

Враца, бул.Втори юни 105

(срещу болницата)

maiorca@abv.bg

РАБОТНО ВРЕМЕ:

  • ПОНЕДЕЛНИК - 8:00 - 20:00
  • ВТОРНИК - 8:00 - 20:00
  • СРЯДА - 8:00 - 20:00
  • ЧЕТВЪРТЪК - 8:00 - 20:00
  • ПЕТЪК - 8:00 - 20:00
  • СЪБОТА - 8:00 - 20:00
  • НЕДЕЛЯ - 8:00 - 20:00